bloggheader6

Jag har blivit intervjuad!

Skrivet av Caroline Eriksson 05.01.2018 | 0 Kommentarer

Ett av mina nyårslöften var att fotografera mera, men idag var det jag som blev fotograferad. Och intervjuad.

På något sätt så känns det mer obekvämt att bli fotograferad än intervjuad, trots att man fortfarande har sin morgonröst kvar och kanske inte alltid har de bästa svaren. Den där ångesten jag kände efter min första radiointervju för ett par år sen var den enda. Sak samma vad man säger, så länge man talar från hjärtat, för det är ändå inget folk går och minns i evigheter. Kanske beror det på att jämfört när man tar en selfie, så har man inte längre kontrollen över hur man ”ser ut”, när man blir fotograferad.

Kanske beror det på att precis alla av oss har en egen bild av hur vi ser ut, och är rädda för att få den förstörd.

 

Vad vet jag. Mitt i allt handlar det kanske om att man är för hård mot sig själv, och det tycker jag man kan sluta med. Livet är för kort för att man ska gå runt och bry sig om man ser ut på rätt sätt eller gör alla rätt. Det här året och alla år därefter ska jag ba vara mig själv. 

 

Efter att alla bilder blivit fotograferade bad jag att få se några av dem. ”Det blev jättefina bilder”, sa jag och menade det. Kanske redan under helgen så dyker en artikel upp om mig, och då delar jag den med detsamma här på bloggen så ni får också ta del av den.

 

IMG 0290

 

Efter att jag kom hem igen, för intervjun gjordes i huset (handlar dock inte om huset), så tog jag denna selfie med Mohicana. Så här väljer jag att se mig själv idag. Glad och mysig i världens mjukaste stickatröjo. Mohicana är ba lagom road. 

 

ps.

Alla katter, och då menar jag ALLA, sov hela natten inomhus inatt. Minns inte när det senaste hände, för vanligtvis är det ba katten på bild som klarar av att sova hela nätterna. Wihooo!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar