bloggheader6

Jag har startat firma!

Skrivet av Caroline Eriksson 05.07.2021 | 0 Kommentarer

Det är med skräckblandad förtjusning jag nu gjort verklighet av en av alla mina drömmar, och grundat min alldeles egna firma.

Beslutet var kanske lite impulsivt, eftersom jag inte riktigt hade planerat det på den dagens agenda. Men att kalla det impulsivt är även fel, för det var det inte. Tanken på att ha egen firma hade legat och grott inom mig i flera år. Det var något jag visste att jag ville testa på. Så beslutet i sig var inte något jag tvekade på. Det var bara svårt att bestämma sig.

Men nu är det gjort, och det känns bra.

30.06.2021 1


Kommer att erbjuda lite ett som annat, men med fokus på det jag tycker är kul. Fotografering, grafisk formgivning, innehållsproduktion, konst och så vidare.⁣ Har redan fått offertförfrågningar, och känner att det är så kul att få bolla idéer och få förverkliga andras visioner. 

När jag delade med mig av detta på instagram så fick jag så många lyckönskningar, och jag blev om möjligt ännu mer tacksam. Tacksam över hur många fina människor som bryr sig. Tacksam för offertförfrågningar. Tack för värmen och vänligheten. Tack för tillliten. Tack för allt.


Så ja. Vill du ha vackra fotografier av dig och dina nära och kära, eller känner att dina sociala medier behöver lite hjälp, så vet du vart du ska höra av dig.⁣

 

30.06.2021 2

Kommer försöka vara mer aktiv och dela med mig av många fina bilder, lite tankar jag tänkt på under tropiskt varma promenader och bilder av barnets lekstuga som är nybyggd. Vi hade första lekstugefikat igår, och det är nog där (förutom poolen) som vi kommer spendera våra sommardagar vid.

 

Hoppas att du hade en fin föregående vecka, och får en lika fin start på denna vecka.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar