bloggheader6

Jag i framtiden?

Skrivet av Caroline Eriksson 28.07.2018 | 1 Kommentarer

Jag har börjat se min framtid framför mig, och den är både vacker och skrämmande på samma gång.

Du vet den där kvinnan i "Home Alone 2", som var bästis med duvorna i Central Park? Om inte, så kan du hitta en bild HÄR som illustrerar hur jag ser ut och känner mig när alla kycklingar ska vara i famnen. Det kommer att vara jag i framtiden, fast med höns.

 

Jag är ju redan en god bit på vägen.

 

 

Så här såg det ut igår kväll när jag gav kycklingarna sin kvällsmat. Två ägg försvann i ett huj när tio kycklingar är hungriga på extra gott. Även denna natt har de överlevt att bo tillsammans. Fortfarande kan jag se att de äldsta kycklingarna beter sig illa mot de minsta ibland. Men hej, det kunde alltid vara värre.

Tänker att de bara vill visa vem som bestämmer i hönshuset.

 

Hoppas ni får en underbar dag. Ta hand om er.

 

Kommentarer

 • Marina Söderman 28/07/2018 12:04pm (5 år sen)

  Vi tog 4 mindre hönor av annan ras för 4 veckor sen. Och ännu idag så pickar dom större hönorna på dom. Dom störrre hinna vara 7 veckor här före. Så de håller nog i sig

  • Caroline Eriksson 28/07/2018 12:16pm (5 år sen)

   Tack för din kommentar! Mina äldsta hönor är ju fortfarande kycklingar, och ungefär sex veckor gamla, men har förstått att fullvuxna hönor är mer envisa och har svårare att acceptera nykomlingar till flocken. Just gick det förvånansvärt bra i hönshuset då jag gav en fluga till de minsta kycklingarna, och de äldre bara tittade på utan att jaga dem, så tänker att det tar väl sig sakta men säkert.

   De är ju inte aggressiva på det viset att det skulle komma blod eller att de jagar dem utan paus, utan högst 2 eller 3 pick, och så låter de äldre de minsta vara. Hade de jagat dem eller verkligen skadat dem hade jag nog lagt undan de minsta i en bur igen. :)

Skriv en kommentar