bloggheader6

Jag tog över Sevendays instagramkonto.

Skrivet av Caroline Eriksson 23.04.2017 | 1 Kommentarer

Sist jag hade hand om Sevenday's instagramkonto, svällde mitt ansikte upp fem gånger sin storlek och det blev inte så mycket att ta bilder av. Jag låg ju mest ba inne och åt stark dos av kortison.

Det var ju inte Sevendays instagramskontos fel, eller något jag hade kunnat göra annorlunda, men ändå var jag lite halvt rädd att ha hand om kontot denna vecka. Tänk om något skulle ske, vad skulle jag ta bild av, vad vill folk se? TÄNK OM mitt ansikte mitt i allt får spunk igen?

 

Hade dock inget att oroa mig för. Veckan gick undan, och jag har hunnit publicera mer än jag annars gör på två veckor. Har man chansen, varför inte ta den? ;-)

Nu är dessa bilder i spegelvänd, ba för att jag ska få dem i någon slags ordning.

 

Skarmavbild 2017 04 23 kl. 21.47.26

 

Började veckan med att presentera mig med en dans vid bygget. Har i princip ba varit vid bygget, de dagar och timmar jag inte varit på mitt arbete. Vi har faktiskt kommit en rama bit på vägen nu, och det gör mig så glad.

Jag fick paus från bygget när en vän och bebis kom via, för att ta med mig på en kort promenad till alla fåren.

 

Skarmavbild 2017 04 23 kl. 21.46.47

 

I onsdags var jag på möte om sote. Blev inte riktigt klokare av det, om någon undrar. Resten av onsdagen spenderade jag med att elda upp små träbitar och grillade korv. 

I torsdags påminde mig facebook om att det var sex år sedan jag blev förvandlad till Marilyn Monroe, och Fantomen fick följa med till bygget. Det var hans lyckodag, och min, för vi började rada ut styrox i grunden.

 

Skarmavbild 2017 04 23 kl. 21.45.59

 

I fredags arbetade jag kväll, och en ganska grå, tråkig och otroligt blåsig dag glömdes hastigt bort när regnbågen uppenbarade sig, samma sekund jag gick ut från arbetet nio på kvällen. Passade på att fånga årets första regnbåge på bild och somnade gott efter det.

Igår delade jag med mig av ett minne från tre år sen då jag gjorde den universiella koden för "hunger" utanför Korv Göras, och plågade alla tusentals följare med det obehagligaste ljudet som finns: När man skär i styrox.

 

Tog jag en snabb paus i skogen och visade instagram hur det såg ut. Blev riktigt förvånad över hur många som gillade bilden. 

 

Idag har jag arbetat i stort sett hela dagen, och "ba" uppdaterat med två GIF's av mig. 

Tack för denna instagramvecka. I morgon håller jag mig till bloggen. Och sover lääääääänge. Så he så.

Kommentarer

 • tidstjuven 23/04/2017 11:20pm (5 år sen)

  Vilken effektiv vecka! :D Kul att det framskrider på bygget också.

  • Caroline Eriksson 23/04/2017 11:31pm (5 år sen)

   Ja herrejee, den här veckan har varit one of a kind, på många sätt. :) Tur det är måndag snart. ;)
   Ska bli spännande att följa med er renovering!

Skriv en kommentar