Jag videochattade och skrattade som aldrig förr.

torsdag 19 oktober 2017 - 06:00 | 0 Kommentarer

Hade du bott granne med mig igår kväll så hade du hört världens ljud från min lägenhet. Ett ylande skratt som framkallar tårar av glädje och magknip av vad man har skrattat. Hade du blivit riktigt nyfiken och tittat in genom fönstret, så hade du sett mig gapskratta åt ipaden. 

Orsaken? Jag videochattade med mamma.

 

Den uppmärksamma har kanske lagt märke till att jag bytt till en lite mer normal bloggheader. Nå, detta är allt annat är normala bilder ni ska få se i detta blogginlägg. Trots att det här är det normalaste ni någonsin kommer att se mig. 

 

jagochmamma 1

 

Glömde ganska snabbt bort vad vi egentligen videochattade om först, när jag fann tillsammans med mamma, alla roliga funktioner man kan ha på sina ansikten. Som den här, där man får världens största och gladaste smajl, trots hur arg man än försöker se ut. 

 

Jag skrattade så tårarna sprutade. För där satt jag och mamma, 140 kilometer ifrån varandra, med världens största smajl och bara skrattade.

 

jagochmamma 2

 

Mamma hittade en knapp på sin videochatt, så hon började fånga en massa bilder av mig, medan jag fortsatte skratta. 

På sista bilden så håller Mr Fantomen på att somna, för han tröttnade tydligen snabbare än jag. Passligt nog är även mamma en katt. HAHHAAAAAA.

 

Nu måste jag framöver:

1. Alltid och endast videochatta med mamma,

2. och alltid ha ett filter på mitt ansikte. Med det gladaste leendet du någonsin sett.

 

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.