Jag vill bara sjunga och ha sju söta barn.

onsdag 14 februari 2018 - 12:00 | 0 Kommentarer

Vissa dagar vaknar jag med den där känslan av att jag bara vill brista ut i sång, som om jag levde i en musikal. Såna dagar är rätt så härliga, eftersom det betyder att jag ändå är på rätt så gott humör och att jag bor tillsammans med en människa som tillåter mig ha mina musikal-utspel utan att röra en min.

 

Orsaken varför jag vill brista ut i sång var femte minut beror mestadels av en film vi såg igår.

Liksom boken ”Omgiven av idioter” så ville jag igår se varför filmen Moana blev så poppis, och varför jag behövde lyssna till sången ”How far I'll go” lika mycket som de spelat den ytterst irriterande sången ”Despacito” på radio.

Nå, filmen som jag trodde skulle bara vara en vanlig animerad film, berörde mig så mycket att jag fick behärska mig att inte dansa runt på vardagsrumsgolvet igår kväll, samtidigt som jag ibland fick hålla tillbaka tårarna. Ska du se en film så är det Moana. Så he så.

 

31430615560 7d38257179 b
Observera Mr Fantomen som också vill vara med i Moana.

 

Och dagen som redan började bra, blev ännu bättre när jag fick träffa ett barn som är sju månader.

Som jag skrev igår så säljer vi lite saker från lägenheten, och dagens första köpare hade med sig sitt barn som charmade mig så pass att jag funderade varför jag inte hade själv sju stycken av såna (då skulle jag verkligen leva i en musikal).

Barnet bara skrattade åt mig och då kan man ju inget annat än att skratta med.

 

Om någon undrar så var Fantomen lika glad att se en bebis som jag var. Vet inte vad det är med frassen, men han älskar barn.  Blir som hypnotiserad och bara måste snusa på dem.

Eller så är han bara ute efter den där stolen barnen färdas då de åker bil, för den ser bekväm ut. Hur som helst så fick vi alla en bra start på dagen.

 

IMG 0862

 

Och nu önskar jag dig en riktigt fin dag. 

Känner du för att sjunga en sång - sjung. 

 

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar