Jag ville ha mer.

tisdag 10 oktober 2017 - 16:26 | 0 Kommentarer

Till skillnad från igår, då jag steg upp sex på morgonen för att dammsuga och tvätta tre maskiner med tvätt, sov jag länge idag. Har endast tvättat en maskin med arbetskläder och spenderat all resterande tid till att läsa bok, med paus för en liten brunch.

 

Slukade boken i ett huj, och bläddrade bland de sista tomma sidorna, för jag ville ha mer. Herregud så en roman kan beröra en. Är det ens möjligt?

Funderar på att recensera boken ”Jag ska egentligen inte jobba här” i ett eget blogginlägg, även om risken är stor att det bara blir hyllningar. Rekommenderar den verkligen. För alla. Inte bara de som arbetar inom vården, utan alla som kanske vill förstå lite mer.

 

 

Så nu är klockan halv fem och jag tänker börja / fortsätta dagen med att göra lite arbete vid huset. Kändes som en behövligt och kort paus de här två dagarna jag inte gjort något vid huset. Betoning på behövlig, för att ta hand om lägenheten har kommit på sista plats. Därav alla tvättmaskiner.

Nu är det dags att starta slutspurten.

 

 

Som bilder får du se veckans veckouppslag i min Bullet Journal. Innan jag fyllde den med måsten. Måste ändå säga att det hjälpte mig och kändes skönt att igår få bocka av "dammsuga" av en av de punkter jag listat för måndagen.

BulletJournal Vecka41 3

 

BulletJournal Vecka41 2

 

Kände mig lite konstnärlig i helgen då jag ritade uppslagen, och gjorde månen i en glödlampa.

Kategorier:

Bullet Journal

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.