bloggheader4

Jäklar vad mycket snö

Skrivet av Caroline Eriksson 03.02.2019 | 0 Kommentarer

Vet inte om det är något nytt mode, men det verkar som om vädret verkligen vill ta allt till det extrema och visa vad det går för. Jag kommer aldrig att glömma den extrema hetta vi fick uppleva i somras, eller den mängd snö vi har fått denna vinter.

Och fortsätter att få, eftersom det inte verkar sluta snöa.

 
Jag vaknade upp idag till vintersemesterns första dag, och fick klä på mig ordentligt med kläder bara för att komma ner till hönshuset. Redan i somras var jag förvånad över mig själv som gick ut innan jag ens hunnit tänka tanken "morgonkaffe", på grund av hönsen. Nu blir jag förvånad över hur mycket kläder jag orkar klä på mig, och sedan gå ut i ur och skur.

Hur som helst hade det börjat snöa igår, och verkar ha kommit en hel del snö under natten. Det som dagen före varit en gång ner till hönshuset, existerade inte längre, och jag fick chansa var jag la mina fötter.

 03.02.2019 1

Jag och det senaste modet. Från 80-talet.


Hönsen hade det varmt och gosigt i sitt hus, kanske på grund av att bara snön i sig isolerar bra, och jag fick ta mig upp till mitt eget hus för morgonkaffe. Sen, för att göra en lång historia kort, så spenderade jag sedan en timme med att skotta snö.

 
Blev svettig, fick snö upp till knäna och in i skorna, försökte sopa bort snö från hönshusets tak, fick snö i ansiktet och innanför halsduken. Fotograferade, insåg att den där gången jag skottat upp redan hade mycket snö på sig, plumsade genom all snö till terrassen och stod där och såg eländig ut tills Fredrik släppte in mig till grovköket så jag kunde byta om till torra och varma kläder.

 

03.02.2019 2

Står vid ett av våra trappsteg. Syns det?

 

Till alla er som behövt färdas på vägarna i detta väder, förlåt nu men,

jag valde nog att ha semester på bästa tiden. Nu kanske jag till och med hinner bli bekant med vintern. Typ känna att det inte är hela världen med lite (eller mycket) snö, och att det kan rentav vara ganska vackert.

 

03.02.2019 3

Jäklar vad mycket snö det fallit.
Fick i alla fall lite motion och färg på kinderna efter att ha skottat fram trapporna.

 

Nu får gärna vädret hålla sig lite mer stabilt, hur mycket det än vill vara extremt, eftersom jag vill hinna andas lite också under min semester.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar