Kanske inte så trendig, men arma nöjd.

fredag 19 maj 2017 - 06:00 | 1 Kommentarer

Det här med kläder är ett intresse som går lite upp och ner för mig. Typ. Jag bryr mig inte alls om senaste trenderna, som ni snart kommer att få bildbevis på. Men jag tycker om att ha kläder på mig som är sköna och ger mig en bra känsla. Speciellt då många kläder kan få motsatt effekt på många, även mig ibland.

En liten sidonot nu ba: på tal om trender så diggar jag verkligen den här "buskiga ögonbrynstrenden", eftersom jag inte noppar mina ögonbryn. Så nu är jag ba inte lat.. jag är även supertrendig.

 

Nåja, tillbaka till kläderna. När jag internetshoppade för ett par veckor sen, fastnade min blick på något som höjde mitt humör rejält. Visade stolt sambon vad som skulle bli mina nya kläder, och så sa det ba *klick*.

För om man nu hittar något som gör en glad, då ska man endera göra det eller ha på sig det.

 

Och igår fick jag den på posten.

 

IMG 20170518 170322 168 resized 20170518 105003067 

Det här är alltså en t-pajto, som tanken var att jag ska ha på mig i PMS-tider. Syntolkning: det är en söt kattunge i matchande hårfärg som mig, som skjuter rosa laser efter badande människor.

Saken är ba den att det är OMÖJLIGT att va pms:ig i t-pajton. Den är ju så underbar.

 

Så det här va blogginlägget om min nya tröja och vad som kan göra en glad. 

Hoppas ni får en bra start på dagen och en underbar helg. Ryktas om värme på kommande. 

 

1

Kommentarer

  • Sandra Neuman

    20.05.2017 21:32 (6 månader sen)

    Kanske inte jättetrendig -ännu! Men vänta bara tills du går på stranden med simdräkten och byter om till den här sedan... Va foltchi ska skåda!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.