blogghedaear

Kärleken flödar på internet också, ba så du vet

Skrivet av Caroline Eriksson 05.12.2018 | 0 Kommentarer

Måste bara logga in igen för att skriva att allt är inte bara elände på internet heller. Herregud, det existerar ju så mycket kärlek här också. Annars vore man ju helt förlorad om man frivilligt loggade in sig varje dag till något som bara gjorde en ledsen. 

 

Vore det inte för internet och den här bloggen så hade jag knappast haft vänner lite här och där i världen. Fått ta del av så många människor liv, erfarenheter och drömmar. Fått lära mig så mycket, som jag knappast annars inte haft motivation till att ta reda på. 

Och jag hade inte fått över 400 gillningar och hjärtan på en bild av mina höns i en hönsgrupp, om det inte vore för internet. Så även om min uppfattning och fördom varit att tonen kan vara ganska hård på internet, så är det viktigt att man inte bara fokuserar på den där lilla procenten. Utan faktiskt tar vara på det som betyder något: 

 

kärleken.

För den är alltid störst.

 

 

De här 400 typerna hade lika gärna kunnat scrollat förbi, men här tog de sig tiden att trycka på ett hjärta, skriva en kommentar och vara allmänt trevliga. Som man önskar det alltid vore. Det är förvisso lite knasigt hur digitaliserad man är som faktiskt upplever gillningar som något fysiskt och verkligt man kan röra och känna, men det borde också förtydliga en av alla orsaken varför man även ska vara snäll på internet. 

Glädje sprider glädje.

Ville bara säga det. 

 

Var en snällis. Puss och kram.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar