Bloggheader Caroline3

Kåt, glad och tacksam

Skrivet av Caroline Eriksson 13.04.2016 | 2 Kommentarer

"Jag arbetar som en karl" för tillfället. Fick höra det för länge sen av en klient, och när jag frågade hur man arbetar då, fick jag som svar: "Duktigt". Sen kom vi överens om att kvinnor kan arbeta duktigt också. Därför blir det inte lika aktivt på bloggen, för jag har inte tidsinställda blogginlägg på lager. *pssst* Har ni frågor eller vill läsa om ett speciellt ämne, sex, mens eller katter. Skriv i kommentarsfältet, så trollar jag fram guld.

 

Jag har mycket roligt på gång. Hemligt möte, våren som verkligen är här och mitt humör strålar ikapp med solen. Om man ska ha en positiv-vecka så skulle det passa bra att ha den nu. För exakt ett år sen blev jag utmanad i en positiv-vecka på facebook. Tänkte dela med mig av hur det gick till då.

 

Min kollega som utmanat mig taggade mitt namn i inlägget. Hon skrev "Utmanar jobbets positiva Caroline". Jag tackade och hoppades hon haft en skön ledig dag, medan kollegan sa att hon varit "Slö, slapp och likgiltig". Mamma reagerade och trodde det var min egen status, så hon kommenterade "Det heter kåt, glad och tacksam."

 

katgladtacksam

 

Min mamma och jag har inte samma efternamn, så tänk er när förvirringen när en okänd kvinna kommenterar din facebookstatus med den meningen. Som tur är vi alla tre, jag, mamma och kollegan, tåliga med en sjuk humor, så vi skrattade alla länge åt det. Och mamma presenterade nog sig några kommentarer senare som min kära mor. 

 

 

Och exakt ett år senare tycker jag "kåt, glad och tacksam" är en fin mening. Kanske ett bra nytt motto?

Kommentarer

  • Nisse 13/04/2016 12:09pm (6 år sen)

    Kan inte annat än le.

  • Matilda 13/04/2016 5:04pm (6 år sen)

    På design torget finns det små metallbrickor att ha på nyckelringen med små kluriga motton på, där bland annat kåt, glad och tacksam :D

Skriv en kommentar