Bloggheader Caroline3

Kondomer! UUUH!

Skrivet av Caroline Eriksson 29.04.2016 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Funderade på om jag skulle börja göra en video per vecka. Vlogg eller annars bara roliga videos. Vad tycker ni? Och vad skulle ni vilja se? Det är ju inte så roligt om bara jag sitter och gapflabbar.

 

Hur som helst. Kärleksveckan till ära, så bjuder jag på en video idag. Varsgod, ha så kul.

 

Det här är första videon jag klipper i Adobe Premiere Pro CC. Förstår inte hur jag klarat mig utan programmet och ser fram emot alla möjligheter med det. :-)

http://youtu.be/7jCQLF4sWZM

 

 

Kommentarer

 • Kitty 29/04/2016 11:13am (5 år sen)

  Jättebra video! Du passar så bra att vara framför kameran. Ser helt naturligt ut för dig. Jag pratar nästan aldrig i mina, blir så konstlat och onaturligt för mig...
  /Kitty

  • Caroline Eriksson 29/04/2016 1:55pm (5 år sen)

   Tack för kommentaren! :) Ett tips är att skriva ett litet "manus" och vara förberedd på vad du vill ha sagt så blir det lättare. Jag klipper nog bort mycket "bloopers" då det inte blir som jag vill det ;-)
   Sen är det viktigaste tipset att bara ha roligt och inte bry sig om det inte blir som man tänkt sig, för det vet ingen om ;-)

 • Yvonne 29/04/2016 12:06pm (5 år sen)

  <3 Jättebra inlägg! :)

  Ska jag sen säga "...och...." eller "...men...." (den som läser kommentaren får välja vilket ord som passar bättre):
  Kondomer KAN gå sönder. Och då skyddar de varken mot det ena eller det andra. Min egen privata statistik från en period i mitt liv säger att 5 av 7 går sönder :)

  Ok, det var för 20 år sen. De kanske är av bättre kvalitet nu. Men hursomhelst, det kan vara bra att komma ihåg att det inte finns något 100%-igt skydd mot vare sig det ena eller det andra.

  Fortsätt ändå att använda kondom, ni som behöver det, det är alla gånger bättre med kondom än utan om man behöver skydda sig! Sign. barnmorska och fyrabarnsmor

  • Caroline Eriksson 29/04/2016 2:00pm (5 år sen)

   Jestas, 5 av 7 är ganska mycket av att en kondom ska gå sönder. Har hittills inte varit med om att en kondom ska ha spruckit. Man ska ju använda den på rätt sätt = inte ha med vilket glidmedel som helst, sätta på den rätt och från första stund m.m. Men sånt står ju på förpackningen tror jag? :) Sen kan ju olyckor ske och en kondom spricker ändå.

   Men nej, det är inte 100% säkert heller. 99% reklamerar de väl om? Har nog hört om de som blivit gravid trots kondom.. men undrar när den kom på? Man kan ju bli gravid av försats också..

   Men att kondomen är det enda som både skyddar mot grav. och könssjukdomar och det är härligt! :-)

   Tack för din kommentar!

 • Sandra Neuman 29/04/2016 4:56pm (5 år sen)

  Du e så sjukt underhållande bara du pratar! :D

Skriv en kommentar