blogghedaear

Köp bort splitterny och oanvänd torktumlare!

Skrivet av Caroline Eriksson 28.01.2018 | 1 Kommentarer

Var du på husvisningen igår, som jag kommer att skriva om i ett annat blogginlägg, så kanske du såg i första rummet något jag ville sälja?

 

Nå, det är den här torktumlaren av det finfina märket Bosch som söker nytt hem.

 

torktumlare 1

 

Den är splitterny, oanvänd och har produktnummer WTA792L7SN om du vill googla dig till mer information. Produktmåtten i mm är (H x B x D) 842 x 598 x 630 och den har plats för evakuering på vänster sida och bakom torktumlaren. 

 

Och det är orsaken varför vi säljer, för jag förstår att många undrar varför vi säljer en splitterny torktumlare.

 

Till skillnad från vanliga torktumlare, som har en behållare för fukten som kläderna ger av sig, så har denna ett rör man kan koppla till avlopp eller utomhusluften (röret följer med), och det vore inte möjligt för vår tvättstuga om vi inte tog och sågade sönder flera av våra skåp från Puustelli. 

Vi hade bytt om det inte vore så att denna följde med tvättmaskinen, då vi köpte ett torn. Och tvättmaskinen vill vi ha kvar.

 

torktumlare 2

 

Med får du precis alla instruktionsböcker och tillbehör som följde med torktumlaren. Vill du inte ha programmen på svenska, så finns det klistermärken på olika språk. Den är inte alls tung, jämfört med tvättmaskiner, och är lätt att förflytta och lyfta upp på din tvättmaskin. 

 

Så köp bort, för jag tänkte inreda det här rummet med annat än en torktumlare. ;-)

Skriv ett mejl till erikssoncaroline@hotmail.com om du är intresserad.

 

Kommentarer

  • Camilla N 28/01/2018 12:58pm (3 år sen)

    fick ni inte en ny torktumlare av Simons Element för att ni hade husvisning? man brukar få dylikt bara man har husvisning. vi fick virket till garaget och diskmaskin så det lönar sig nog att ha husvisning!!

    • Caroline Eriksson 28/01/2018 1:12pm (3 år sen)

      Nej, torktumlaren har vi nog köpt själva. :)

Skriv en kommentar