bloggheader6

Lägesrapport med hälsan

Skrivet av Caroline Eriksson 14.01.2016 | 3 Kommentarer

Jag skrev åt Linn igår att jag inte skulle våga se på bloggstatistiken idag. Det gjorde jag ändå. 2650 personer klickade in sig igår. Hej!

 

Tack för att ni tittade in, lämnade kommentarer om att jag skulle krya på mig. Alla ni som via mejl eller på facebook skickade meddelande och bilder på er själva när ni råkat ut för samma. Ni är fina.

Det jag dock skulle uppskatta är att många, speciellt anonyma kommentarer, inte skulle försöka själva vara läkare och spekulera i vad och varför detta hänt mig. Jag har varit med om mycket i mitt liv, och det här är trots allt inte det värsta jag varit med om. Tidigt har jag fått lära känna min kropp bäst själv och vet när något inte står rätt till eller när jag behöver mer hjälp.

 

Dagens första blogginlägg skriver jag otroligt tidigt. Hade önskat att jag sovit åtminstone några timmar längre, men för att vara ärlig så var jag lite rädd att somna igår kväll. Jag var ju trött och redo att sova redan sex på kvällen. Men ansiktet brände och kliade fortfarande och i bakhuvudet gick tankarna. Hur uppsvälld skulle ansiktet vara när jag väl vaknade? Om jag vaknade. 

 

Jag vaknade. Flera gånger. Försökte hålla huvudet i högläge, ignorera smärtan och hitta en balans med att inte ha för varmt eller för kallt. Endera är det kortisonet som spökar eller bara hjärnspöken när sömnen inte hitta mig. 

 

I väntan på bättre tider tittar jag tillbaka på en bild från några dagar tillbaka, då jag fortfarande var snygg, haha.

IMG 4

Kommentarer

 • Nette Cecilia 14/01/2016 12:11pm (8 år sen)

  Undrar om du är köldallergiker .Så där såg jag ut en gång då vi hade varit ute på isen.Det var kylan som gjorde att jag svullnade.Sedan dess har jag fått vara inne då det är så kallt ,kall vind gör också samma effekt på mig ,jag kan också få små blåsor i ansiktet efteråt .Kliar ögonen? Hoppas det är någon hjälp för dig ,kramen Nette

 • Jenni 14/01/2016 8:20pm (8 år sen)

  Ingen vet varför jag reagerade, men de tror att det kan vara buranan jag tog i morsse. Men de skickade mig vidare så vi får se vad som händer... Fick du något svar? vad tror de att det kan vara? vet du alls? :o :)

  • Caroline Eriksson 14/01/2016 8:54pm (8 år sen)

   Jag hade också tagit burana pga magontkvällen före jag vaknade upp sådär. Men det kan ju bero på mycket, ansiktsmasken om det fanns nåt i den jag inte tålde, kylan eller det att jag har varit flunssig länge ochdå haft sämre immunförsvar. Ingen som vet, förutom att det håller på att bli bättre nu. Fortfarande något svullen med brännande och kliande hy, men inte alls lika hemskt som igår morse. :)

 • cherie 26/04/2016 7:58pm (7 år sen)

  Hej Caroline! :) Fick du någonsin reda på varför detta hände? Min mamma var med om samma grej för några veckor sedan, men läkaren verkar inte hitta vad som orsakat det.. Började fundera om du någonsin fick en förklaring?

Skriv en kommentar