bloggheader6

Låt inte obefogade rädslor ta över.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.09.2017 | 0 Kommentarer

Det här är en sån där dag då jag fått relativt mycket gjort, samtidigt som det känns som att jag inte har gjort något. Förstår ni känslan jag beskriver? 

 

Jag har behövt till Vasa Färg länge nu, och när jag igår använde upp nästan sista färgburken, var det bara att åka iväg idag. Inte för att jag har något emot att vara vid Vasa Färg, nej. Där är det bara roligt och jag får den bästa servicen jag kan tänka mig. Får alltid bärhjälp ut till bilen, och känner mig nästan som en kunglighet. 

 

Men det är resan dit som tar lite emot.

Har ju förr skrivit om min lilla torgskräck jag upplevde som liten, som tack och lov är bättre idag. Men ändå har jag kvar de få stunderna då det verkligen tar emot att stiga utanför dörren. I morse var en sån dag då jag helst av allt inte skulle ha lämnat byn. Men vad gör man? Man kan väl inte ta och låsa in sig eller låta bygget stå, bara för att man "inte vill" just idag? 

 

När det kommer till torgskräck och andra rädslor, så har jag något positivt att säga (som alltid). Det går om. Speciellt när man tar och utsätter sig för det. För när jag väl startat så var det som om den där känslan som hållit mig hemma, var spårlöst försvunnen. Vad är det egentligen att vara rädd för att köra i rusningstrafik eller vara bland mycket folk? 

Inget. Jag har ba blivit för bekväm att vara i min trygga bubbla här på landet.

 

Så dagens lärdom är att man kan inte låta obefogade rädslor ta över. Speciellt inte när man har så här mycket fint att hämta hem.

 

27.9.2017 1

 

Med mig hade jag en liten lapp som var fylld med ord på saker jag skulle ha med mig hem. Ett av de orden var tapeter. I en pafflåda var alla de tapeter vi ska använda oss av, och lådan hade mitt och Fredriks namn på sig.

 

27.9.2017 2

 

Lyckades även få 27 liter målarfärg i bilen, i tre olika nyanser. Det här huset kommer att bli så färgglatt och vackert. Röda faran (min bil) tycker verkligen inte om att bli lastad med alla byggrejer, men efter idag så börjar det inte bli så mycket tungt mera att lasta. 

 

25.9.2

 

Och här är jag. Inte lika färgglad, men ändå glad. Klockan är kvart över fyra, och nu ska jag måla mitt hus.

Ha en vacker kväll. <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar