bloggheader6

Lev i kärlek

Skrivet av Caroline Eriksson 28.07.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

För två dagar sen var jag redan på god väg med ett blogginlägg efter att ha läst artikeln om Amanda Harkimo. Eller rättare sagt, kommentarerna till artikeln. Lite lustigt men ledsamt att artikeln handlade om näthat, och ändå fortsatte näthatet i kommentarsfältet. Johanna Dikert skrev igår en suverän krönika om just detta ämne, och kom fram till samma slutsats som jag kommit fram till.

 

Det är inte någon annans ansvar, än ditt, hur du väljer att kommentera andra.  I verkligheten och på nätet.  För man har alltid ett val. Jag förstår att man kan känna alla möjliga känslor, men att vara elak vinner ingen på. Styrkan ligger i att välja hur man reagerar på en händelse. Och jag tror att bakom de flesta handlingar så finns det ett behov som vill bli tillgodosett. Vare sig det handlar om att du vill känna dig älskad, sedd, stark, lycklig.. you name it. Men det är hur vi får våra behov tillgodosedda och orsaken till det vi måste bli medvetna om.

 

 

Här på bloggen så regerar kärleken. Så många  underbara  som delar med sig av glädje  och  kärlek. På nätet och i verkligheten. Alla som kommer fram till mig för att säga ni läser bloggen. Som vågar dela med er av erfarenheter och lever i kärlek. Puss  och  kram till er alla. Ni är fina.

 

 

Jag tror på allvar att fler vore lyckligare om man ändrade fokus från det man  inte  vill ha i sitt liv, till det man  har  i sitt liv. Att det inte skulle finnas möjligheten att vara  ”Arg idag”  utan bara  ”Glad idag”. För ju mer du fokuserar på något, desto mer medveten blir du. På gott och ont. Fokuserar du endast på det som är dåligt så mår man automatiskt sämre. Därför är det mycket roligare att vara  -  om du försöker se glaset som halvfullt.

Att man försöker vara så vänlig man kan till sina medmänniskor. Om inte för något annat  –  för att du själv mår bättre av det. Man kan inte vara kompis med alla eller tycka om allt  –  men rikta din dyrbara energi dit den gör nytta.

 

Behandla alltid   alltid   alltid andra som du själv vill bli behandlad. Med respekt, ärlighet och kärlek mot dig själv och andra. Lyft andra och lyft samtidigt dig själv.
Att ändra sitt sätt att tänka och vara är en process som inte sker över natten. Det tar tid, men tro mig – livet blir mycket roligare när du väljer att leva i kärlek. Och till sist går det automatiskt.

Det är du värd.

 

carrohar

Och här är jag med mitt nya hår. Denna la jag ut förra veckan på min instagram och jag är fortfarande så otroligt nöjd med frisyren. Tur att mamma är frisör! Tack!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar