blogghedaear

Lite mer utvilad.

Skrivet av Caroline Eriksson 17.02.2018 | 0 Kommentarer

När det här blogginlägget publiceras så innebär det att jag har endast en timme kvar av min två veckors långa semester.
En semester som har varit helt underbar, av många orsaker.

 

1. Jag har inte behövt bygga något hus. Jämfört med förra årets semester, då all tid gick tid att bygga huset, har jag nu istället bara fått mysa i huset.

2. Fick umgås med mamma i nästan tre hela dagar, och det var så roligt. Vi gjorde egentligen ingenting stort, förutom att montera fast postlådan. Men det viktigaste är inte vad man gör eller att man hela tiden har någonting på gång, utan att man umgås, mår bra och har roligt.

3. Jag har fått sova. Även om jag sovit bättre än någonsin sen vi flyttade till huset, så har det varit så skönt att i nästan två veckors tid verkligen bara vila och ta igen sig.

4. Är fortfarande så tacksam efter förra helgen inflyttningsfest att det inte alls gör någonting att spendera denna helg i arbetets tecken.

5. Har lyckats släppa arbetet totalt. Det är något man får öva på lite innan man verkligen lär sig att lämna arbetet samtidigt som man stiger ut genom dörren och åker hem, men jag verkar ha lyckats klara av det bra.

6. Jag har fått shoppa vid LIDL. Är fortfarande helt extas över hur mycket god mat jag fick för billig peng.

7. Jag har ätit så mycket otroligt god mat.

8. Det har varit vackert väder.

9. Det gjorde mig glad att få se Fredrik köra snöskoter. Det har som inte varit någon riktig vinter egentligen sen jag flyttade till Petalax 2013, så jag är glad att han nu – första vintern vid huset, fick åka snöskoter igen. Katterna gillade också att gå runt i skoterspåren på gården.

10. Jag och Fredrik har umgåtts, haft roligt och bara fått vara tillsammans. Det finns mycket som är viktigt här i världen, men för mig kommer absolut kärleken på första plats. Att få vara tillsammans med sina bästa vän och bara få må bra, det gör mitt hjärta så varmt och jag uppskattar det så mycket.

Tack Fredrik för den här semestern. Det här kommer jag att minnas länge.

 

..och mycket mer, men det här det som slapp med på min topp tio-lista från semestern. Nu åker jag iväg till arbetet, lite mer utvilad.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar