bloggheader6

Livstecken

Skrivet av Caroline Eriksson 28.06.2019 | 0 Kommentarer

Efter att ha varit på ultraljud (sista innan förlossning!) igår så är jag idag fylld av kärlek och lugn. Och massor att skriva om. Kan också bero på att det är första semesterdagen och jag fått sova tio timmar i sträck som jag känner av någon slags energi. Och med ”i sträck” menar jag några kisspauser, för det är tydligen en ninja som gillar att sparka på kissblåsan.

 
Tänkte hur som helst komma med lite livstecken från mig, för att visa att bloggen, ni och du nog är i mina tankar. Men att det kanske tar till nästa vecka innan jag kommer igång på riktigt.

  20.06.2019 1

Till att börja med ska jag nu fylla mina första semesterdagar med att bara ta dagen som den kommer. Skulle vilja börja boa och skapa saker nu till bebis, men känner mig även för väl för att börja på med alldeles för stora och nya saker. Som babykläder. Ser ju ut som världens lättaste sak att sy, men när jag läser instruktioner och ser på videor på youtube får jag nackspärr. Är det faktiskt så invecklat att sy babykläder?

 
Skulle även vilja sy ett babynest. Har ju lyckats sy en kattbädd för många år sedan, så hur svårt kan det vara? Men även där. Ser lätt ut på bilder. Instruktionerna förstår jag mig inte på.

   

Kan även bero på graviditetshjärnan som gör att jag inte riktigt är lika på topp och med i svängarna.

På min sista arbetsdag innan semestern sa jag åt en innan jag gick iväg: ”Hej då, nu ska jag fara och se om jag hittar några kycklingar!”. Vet som inte varifrån det kom, men jag började gapskratta så tårarna sprutade.

 
Som att på den nivån är det.

Höhö.

20.06.2019 2

 

Och det var min uppdatering från mig. Hoppas du får en underbar dag och helg.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar