bloggheader6

Loppis och försvunna saker

Skrivet av Caroline Eriksson 25.04.2016 | 0 Kommentarer

Jag har inte sagt det, men jobbar natt just nu. Vilket betyder att jag kom hem sju på morgonen igår och fick högst 4 timmars sömn. Sen var det bara att dunka i sig livselixir i form av kaffe och MSM och köra iväg till stan. Igår var det ju pop-up loppis vid Bock's Corner Brewery, och det var ett härligt gäng Sevendays-bloggare som sålde allt möjligt.

 

TACK ALLA som kom. För ni var många. Jag gissar på närmare 700 besökare, även om det vissa stunder kändes som 2000 personer omkring en. Det var verligen proppfullt och folk stod länge och köade utanför, innan vi ens öppnat. Trodde jag skulle få ångest av all folkmassa, men var väl för trött för det. Istället var det bara roligt. Jag fick träffa nytt härligt folk, gamla bekanta och är glad för alla som kom och hälsade. Hoppas ni alla hittade något fynd. Själv fick jag en fin söndagspeng.

 

Roligt att det var människor i alla åldrar, och att så många faktiskt tog sig tid att hitta till Gerby. Hoppas det blir loppis igen. Med större utrymme för alla härliga människor.

 

Hpppas ni besökare också hade det bra. Men under denna bild får ni läsa om något mindre roligt.

 

resizedimage800533 bloppis3

Bild lånad från Julia som lyckades få en pikoliten del av alla människor på bild.

 

Är också lite besviken. Flera saker jag sålde lyckades försvinna spårlöst. Det var ju svårt att hålla koll på alla när det var så mycket folk. Det kan ju lika gärna ha varit någon som missuppfattat var man egentligen skulle betala. Vad vet jag.

 

MEN. Om någon med flit gått runt och tagit saker så får ni skärpa er. Jag tror inte det handlar om att man har dåligt med pengar. Det handlar om att man är befriad från folkvett. Har ett behov som inte är tillgodosett. Får en kick av att ta. Har man problem så går det att få hjälp. Eller fråga mig om priset om inte lappen syntes tillräckligt.

 

 

Med det sagt. Fint avslut på förra veckan. När ni läser detta (om ni läser på morgonen), ligger jag och snarkar och tar igen sömn jag förlorat denna händelserika helg.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar