blogghedaear

Lycklig över att få uppleva kärlek.

Skrivet av Caroline Eriksson 15.02.2017 | 0 Kommentarer

Igår var en helt vanlig dag. När sambons arbetsdag var slut, tryckte jag som vanligt på kaffekokaren och väntade hem honom. Som vanligt skulle han rulla in på gården när kaffet droppat klart, och vi skulle dricka kaffe tillsammans och prata om hur dagen varit.

Men när han inte dök upp, och jag såg att det plötsligt gått fyrtio minuter blev jag orolig.

Det tar inte fyrtio minuter att köra femton kilometer.

 

Ja, förutom den gången det fallit över trettio centimeter snö under natten, och jag kämpade mig till Malax. Bara för att bli insnöad på "pappadagis" av en traktor som inte såg mig, medan jag ringde i panik sambon för att fråga hur i hela friden jag ska överleva bilfärden. Det tog över fyrtio minuter.

 

Som tur hann jag inte vara orolig länge, för i samma veva jag höll på att börja ringa efter kärleken ser jag hans bil.

 

Jag trodde vi kommit överens om att inte köpa något till varandra i år (vi har ju ändå köpt ett hus!), men han känner mig väl och vet att jag tycker om överraskningar.

Han hade efter arbetet varit och handlat en inredningspryl som det står  KRAM  på och en vacker ros, och förklarade att han inte var enda karln i byn som ville köpa en blomma. 

 

IMG 3117

 

SII SÅ FIN! <3

 

Förutom den oro man ibland kan känna, då man bryr sig om någon otroligt mycket, så är jag riktigt lycklig över att älska och få uppleva kärlek. Att tillåta mig älska. Att jag har haft en otrolig tur över att ha hittat en redig karl, som accepterar mig som den jag är. 

Lyckan över att vi fann varandra av en slump och hur häftigt det är att vi håller tillsammans i vått och torrt. Vi är det bästa teamet, om man vill se ett förhållande som ett team. 

 

Jag blir härligt nykär varje dag, även om det snart gått sex år, och vill ba mest säg: Tack älskling, om du läser det här. Tack för att du finns, är snäll och bäst. Du behövde inte köpa en blomma, men jag är tacksam att du gjorde det. Du kan få en skraplott och puss av mig.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar