blogghedaear

Mamma svarar på frågor om mig.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.02.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Två dagar och nätter med mamma under samma tak, och det har gått över förväntan. Det har inte känts annorlunda på något sätt och vi har bara haft roligt och mysigt. Vi har tagit vara på denna tid tillsammans och slappat på soffan och haft energiryck mellan varven när vi städat, monterat upp hyllor eller spikat fast postlåda i svinkallt väder.

Fantomen har älskat att ha min mamma här och sovit med henne varje natt, och jag har tyckt att morgonstunden har varit riktigt mysig när jag och mamma suttit mitt emot varandra och druckit vår morgondryck med varsitt Candy Crush framför oss.

 

Jag förstår att de flesta mammor är de bästa mammorna i ett barns liv, men min mamma är nog bäst. Hon har en sån härlig humor (samma som min) och ett tålamod som jag tydligen inte ärvde, och det har varit riktigt trevlig att få ha henne här i huset med oss. 

 

Idag åker hon hem igen, men jag passade i morse på att intervjua henne med frågor om mig själv. Vi satt och gapskrattade medan jag fyllde i svaren. Skrattade så pass högt att jag fick ont i magen och Fantomen lunkade iväg från oss. Svaren du får läsa är precis som mamma svarade.

 

jagochmamma5.2.2018

 

1. Senaste gång du var arg på mig och vad handlade det om?

Så länge sen så det är preskiberat.

2. Vad är det bästa med mig?

Du har växt upp till att bli en klok kvinna. Du har klarat dig.

3. Vad är det sämsta med mig?

Tålamodet, bristen på det.

4. Bästa minnet med mig?

När du föddes, men det minns du inte av. Men det är det bästa, när jag fick se dig första gången. Annars så har vi så mycket roliga minnen tillsammans när vi skrattat så mycket tillsammans. t.ex när jag noppade dina ögonbryn.

5. Vad är min favoritsyssla?

He no bloggen he.

6. Hur gör man mig glad?

Jag tror att du blir glad när någon är snäll åt någon annan från hjärtat. Då blir du så glad att du gråter.

7. Hur var jag som barn?

Mycket sprallig. Fantasifull, pratsam och snäll. Du ritade teckningar som du gav till ett pensionärshem, och sedan tackade de dig i tidningen och kallade dig ”Carola”. Du var väldigt omtänksam och ville glädja andra.

8. Läser du min blogg?

Jo, alltid när du delar något på din personliga facebooksida.

9. Vad brukar jag alltid säga?

”Oj Gud”.

10. Vad är likt mellan oss?

Humorn.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar