Bloggheader Caroline3

Mardrömmar och dyra sjalar

Skrivet av Caroline Eriksson 28.06.2016 | 1 Kommentarer

Saker jag funderar på idag:
- Man skulle ju kunna tro att nattens mardrömmar skulle handla om blod och inälvor, efter sista avsnittet av Games of Thrones. Istället vaknade jag i panik, sju i morse, efter att ha halva natten försökt få tag på en FPA-taxi till en klient. Men jobbets alarmtelefon hade sparat den nummern till bäddenavdelningen. Knepiga drömmar.

 

Att vi drömmer gör att var och en av oss lugnt och stilla kan vara galen varenda natt i hela vårt liv.
- William Dement, sömnspecialist


- Efter att ha varit på jakt efter klädsel till sommarens bröllop (tror jag hittat rätt nu) så förundras jag över att det finns människor som köper sjalar för över 100 euro. Vem är ni?!
- På tal om kläder. Klädföretagen borde fundera över hur de har sina modeller att posera. Inte vill man köpa klänningen om modellen endera blänger argt på en eller står med fingret i en vidöppen mun.
- Måste börja läsa mer noggrannare. Beställde tid för besiktning i morse och trodde jag fick en idag. Var riktigt stolt, för det är ju en på tusen att man får tid samma dag. Tur jag extracheckade en sista gång, dock efter att jag beställt. Blir att fara efter arbetet senare i veckan. Vilket betyder att jag inte hinner laga mig snygg.
- Varför har inte jag och sambon fiskat på fyra år nu? Facebook påminde mig om denna fiskelycka som skedde för exakt fyra år sen.

 

carrofiskar

 

Jepp. Jag har arbetshandskar på mig, för maskar är obehagliga. På något sätt är de mindre läbbiga om man har skyddshandskar på sig.  

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 28/06/2016 8:41am (5 år sen)

  Hahah så träffad med sjalar/scarfar. Måste dock säga att vill man ha en sjal eller halsduk i bättre material (kashmir, silke, merinoull) och som inte är gjord på barnarbete i Asien så måste man nog tyvärr räkna med att betala mera. Kanske inte hundra lappen varje gång, men visst kostar ju både material och inhemsk tillverkning mera. Sedan kan ju bara ett litet modemärke lägga till en nolla på priset många gånger, fast kvalitén inte är bättre över huvudtaget :)

  • Caroline Eriksson 28/06/2016 9:32am (5 år sen)

   Exakt! Har kollat members.com nu efter kläder som passar till bröllopet och där är det massor av märkeskläder. Och även om de varit på nedsatt pris så har jag sett sjalar för 100 euro, sjukt! :D
   Men jag gjorde ett kap. Hittade en snygg klänning som jag hoppas passar. Den kostade 39 euro nu, men normalpris är 130!! Sjukt. ;)

   • Julia Holmqvist 28/06/2016 3:37pm (5 år sen)

    39 euro??? Sjukt bra kap! Blir kul att se vilken du hittade till slut haha :D

Skriv en kommentar