bloggheader6

Mästerfotografen

Skrivet av Caroline Eriksson 03.06.2019 | 0 Kommentarer

Tack för all respons från blogginlägget "Bloggen, slutet av en era?". För era kommentarer, och alla ni som hört av sig privat för att meddela att ni tycker om min blogg, och vill se den fortsätta. Tack vare er känner jag mig mindre ensam i detta bloggande, och det blir lite lättare att fortsätta.

Handlar väl mycket om att sänka ens krav för att blogga, och att nog dela med sig av det man tycker är viktigt, men också det som man tycker är kul. Det där lilla i livet som gör ens dag.

 

Idag var det denna ekorre som gjorde min dag (okej, nog att jag idag också klarade läkemedelstenten som vårdare måste göra med jämna mellanrum, men är man ett mattegeni så är man, höhö).

 

ekorre 3.6.2019

Ekorrn satt i granen.

 

Vi bor ju i skogens början, eller slut (hur man nu ser på livet), och det innebär att vi har ett rikligt djurliv. Är det inte rådjur som tar en genväg förbi vår gårdsplan, så det söta ekorrar som denna som man får se. Fredrik uppmärksammade mig om att den här sötnosen satt och käkade en kotte idag, och för första gången på länge så pirrade riktigt i mina fingrar att få fotografera något. 

Fotografera för min egen skull.

 

Jag gick ut, fortfarande klädd i pyjamas,  med tofflor på fötterna. Smög så sakta och försiktigt jag bara kunde, och någon meter ifrån ekorren lyckades jag få till denna bild. 

Det var roligt. / Med vänliga hälsningar, Mästerfotografen.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar