bloggheader6

Mer eller mindre duktig.

Skrivet av Caroline Eriksson 13.02.2017 | 0 Kommentarer

Idag har jag varit orökt i tre veckor. He tar se fortfarand, sa pyroman. 

Många har sagt att jag är duktig, och jag försöker själv att inte tänka så mycket i de banorna. Tror ju inte att en person blir mer eller mindre duktig av att ha, eller göra sig av med, en last. Det ska ju inte behöva vara det enda man ser till hos en människa, eller? 

Men jag tar till mig och säger "Tack". Sen tänker jag inte så mycket mer på det. 

 

Har inte märkt av något särskilt hos hälsan. Fortfarande samma blodtryck, om dock inte lite lägre, vilket gör mig väldigt yr ibland. Har inte bättre smak- eller luktsinne, men det beror nog bara på karaflunssan som fortfarande härjar efter mellandagarna. Skulle man inte få bättre immunförsvar av att sluta röka? 

Tiden går av sig själv, även om jag inte har samma tidsfördriv. 

 

 

Har fortfarande inga supertips att ge er som vill sluta röka. Det jag gör är att jag fortfarande tar en dag i taget. Är snäll mot mig själv och försöker leva som förr. Jag struntade i böcker och andras råd. Lyssnade till mig själv och var inte så arma hård.

När du är snäll mot dig själv så orkar du vara i ditt eget sällskap. Och det här är väl tips som de flesta kan ta till sig. 

 

Puss på er, och hoppas ni får en bra start på veckan. I nästa blogginlägg delar jag med mig av något pirrigt och spännande.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar