bloggheader6

Min första fylla och andra svar.

Skrivet av Caroline Eriksson 19.06.2018 | 0 Kommentarer

Eftersom jag inte gör något annat än att bygga hönshus för tillfället, så tänker jag att det kan vara en idé att ta fram några av de frågor jag fick i min frågestund, och svara på dem. Det här blir alltså del ett i min frågestund. Är det något du själv undrar över, så tveka inte, utan skriv en kommentar och så får du svar.
Här är lite gott och blandat om allt från djur till min första fylla.

 

Jenny undrar:

1) Tror du att du kommer ha andra husdjur än katter i framtiden?

Vi har tre katter, och när det kommer till om man är hund- eller kattmänniska så är jag crazy cat lady från topp till tå. Visst är hundar söta, men jag känner mer för katternas personlighet och hur självständiga de är. Därför vill jag alltid ha minst en katt i mitt liv. Ska aldrig säga aldrig om hundar, men katter har alltid första plats i mitt hjärta när det kommer till djur.

 

Sen kommer jag nu att bli hönsägare, vilket inte alls var planerat, även om det varit en dröm för mig de senaste två åren. Sen kunde jag gärna ha en lama här på gården, en ko och några grisar. Men tänker att höns och våra katter räcker bra till. Man ska ju ha råd att ge dem mat också.

 

jagochfantomen
Fantomen har varit en del av mitt liv i över 11 år. 11 ÅR! Det ni!

 

2) Vad ser du fram emot just nu?

Just nu? Att få hönshuset färdigt. Även om det går snabbt fram i mitt bygge nu, så tar kroppen så mycket stryk. Händerna har fått massor av skrapsår på sig, och spikpistolen har fått höger handled och axel att värka. Så ja, hönshuset ser jag fram emot att få färdigt byggt.

Sen ser jag annars fram emot bara att få fortsätta njuta av semestern och att få göra precis vad man vill, när man vill.

 

3) Vilket är ditt första biominne?

Mitt första biominne är från när jag var och tittade på Lejonkungen. Den första filmen jag såg på bio. Sen har jag starkare minnen från när jag såg alla Harry Potter filmer på bio. Gjorde det till en tradition att gå och se filmerna tillsammans med mamma, och varje biobiljett klistrade jag in i min dagbok efteråt.

 

IMG 4737
Från Harry Potter och de vises sten.

 

4) Vilket är ditt favoritbär?

Havtorn! Och björnbär! Vi har björnbärsburskar och massor av vilda hallon här vid huset, och en dröm jag har är att köpa mig en redig havtornsbuske som ger mig de suraste bären på jorden. Mums!

 

resizedimage800849 Skarmavbild 2017 10 01 kl. 19.49.40
Björnbär från egen trädgård: underbart!

 

5) Hur var din första fylla?

Mer placebo än en riktig fylla. Du vet när man inbillar sig att något ska kännas på ett speciellt sätt, och så gör det inte riktigt det, även om man vill känna något. I alla fall kunde jag ha väntat något år till innan jag skulle ha så bråttom att smaka på alkohol, eftersom man sist och slutligen inte behöver ha så bråttom att växa upp (även om jag är i hemlighet glad att jag inte väntade till 18 års dagen för att ta min första fylla på krogen. Men höni! Är du av någon anledning under 18 år och läser min blogg: drick inte och rök inte, ba onödigheter. Lägg pengar på typ.. mat, kläder eller spara tills du blir äldre och vill bygga hus).

 

6) Använder du elektrisk tandborste?

Svar: nej. Har testat och ägt ett par elektriska tandborstar, men har inte fallit för någon än.

 

7) Vad är bäst på Netflix just nu?

Åh, för det första så måste jag säga Lucifer. Även om det inte är en orginal serie tillhörande Netflix, så är det Netflix som nu räddar serien för att beställa en säsong till. OCH DET BEHÖVS. För Lucifer är en av mina favoritserier. Bra musik. Snygga skådespelare. Lite mordmysterier och mycket mer annat smaskigt. När Lucifer kommer till Netlix (om inte Lucifer redan flyttat över): SE DEN!

Stranger Things. Så. Bra!

Orange is the new black är en serie jag kan se om och om igen. Nya säsongen borde väl komma i slutet av juli?

Och sen så måste jag ärligt säga att jag kan inte säga mer, eftersom jag varken ser så mycket på varken Netflix eller tv överlag.

 

 

Och det var sju svar på sju frågor. Kom ihåg att skriva en fråga om det är något du undrar över. Del två av frågestunden dyker upp om någon dag. 

Puss och hej!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar