blogghedaear

Min (instagram) vecka.

Skrivet av Caroline Eriksson 29.01.2017 | 0 Kommentarer

Jag börjar se ett mönster på mitt instagram-konto, och det är inget som ger mig tusentals följare med endast ljusa och vackra bilder med perfekt smink. Nej, det är nog ba verkligheten, med massor av kattbilder och selfies, med eller utan smink. Den här veckan har jag varit mer utan än med smink.

 

De här bilderna får representera min instagram-vecka. Bilden uppe i vänstra hörnet är från förra söndagen, och bilden i högra hörnet där nere är tagen för nån timme sen. 

 

instagramveckan

Min instagram-vecka:

- Jag spenderar nog min vakna tid på andra platser än soffan, men det är svårt att tro när man se på instagram. Dock är soffan en mycket bra plats att instagramma och mysa på. 

- Tidigare i veckan hälsade jag på kompis och bebis och la ut bilden du ser uppe i högra hörnet. Roligaste kommentaren jag fick då var att någon snabbt trodde jag la ut en bild av en gravidmage. HAHHAA.

- På nedre raden, i mitten, ser du mig igår. Halvt krapula efter första vaknatten, och lite kattmys innan andra vaknatten. Det har gått bra, som vanligt, att jobba natt denna helg. Men nu är jag trött. Trots att jag sov till klockan tre på eftermiddagen idag.

- Sista bilden, den jag tog för någon timme sen är den bild jag tog för att fira semestern. Med en dreglande frass på bröstet.

 

Hoppas ni har haft en bra vecka. I morgon är det en ny vecka, med nya tag. 

Puss.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar