Bloggheader Caroline3

Min nya telefon chockade mig

Skrivet av Caroline Eriksson 29.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag svarar jag på en fråga. Det är så roligt när ni frågar saker och ting!

 

Limorran undrade: "Får man fråga vad det är för telefon?.....behöver få lite tips på bra telefoner! :)"

 

Min nya telefon är alltså en Huawei P8 lite. Måste erkänna att jag inte forskade så intensivt innan jag beställde efter den. Mina krav var att den skulle vara billig, snygg och ha bra kamera. Och att jag kan godkänna kommentarer på bloggen och läsa mejl. Och spela Candy Crush. Och vet ni vad?

 

huaweitelefon1Behöver någon en produktfotograf, så vet ni var ni har mig. Lite senare publicerar jag en "rolig" historia bakom den här bilden.

 

Jag fick alla mina krav uppfyllda på telefon. Och mycket mera. Är helt begeistrad över kameran som faktiskt tar bra bilder. Jag behöver inte hålla andan för att de inte ska bli suddiga. Kameran har också en timelapse-funktion som jag kommer att ha användning av. :-)

 

Telefon är snabb och lätt att förstå sig på. Och billig. Vill inte ha en telefon på avbetalning, och valde därför en i prisklass så jag kunde betala av den med detsamma. Den kostar 179 €.

 

Det som är både plus och minus med telefonen är tangetbordet. Det bästa är alla kortkommandon så man lätt kommer till knappar som /, @, :, siffor och resten. Istället för att behöva byta fram och tillbaka hela tiden. Det som är minus är det som chockade mig mest. Det finns inga andra smajlisar än hederliga :-). Egentligen är det en onödig sak att se som minus, eftersom alla appar som facebook, whatsapp m.m. har redan smajlisar som funktion. Men inte instagram. Så om ni funderar varför jag verkar "argare" på instagram framöver så är det för att jag inte vill ladda ner ett nytt tangetbord till telefon, för det är redan så bra! :-)

 

 

Får absolut inga som helst pengar för att skriva det här inlägget, så ni behöver inte vara orolig över att detta är ett sponsrat inlägg. Jag är bara nöjd. Misstänker att Huawei är så pass billig eftersom de inte är lika stora som Samsung och iPhone, även om denna telefon är bättre än min förra Samsung S4.

 

huaweitelefon

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar