bloggheader copy

Min skönhetsrutin, i duschen.

Skrivet av Caroline Eriksson 18.10.2018 | 3 Kommentarer

***
Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med HalpaHalli
***

 

När det kommer till hälsa och att må bra psykiskt, så har det fysiska även en stor del i det. Inte bara det uppenbara att människor mår bra av frisk luft och motion, men att vi även behöver ta hand om vårt yttre. Skönhet är så mycket mer än smink. Skönhet är att välja produkter som din kropp kommer att tacka dig för.

Jag kan se ett mönster med mitt mående och hur jag tar hand om mitt yttre. Har jag en sämre period bryr jag mig mindre, mår jag bra och är glad så syns det även på utsidan.

 
Det är så viktigt att använda sig av skonsamma och miljövänliga produkter. Miljövänliga produkter för att inte gift ska rinna rakt ut i naturen genom avloppet. Skonsamma och ekologiska / organiska produkter för att det är det bästa valet för vår hud, samtidigt som det gör gott för naturen och de som producerar ingredienserna.

 

Huden som är kroppens största organ behöver omvårdnad, och alla har vi en hårtyp som kräver sin egen typ av vård för att hållas friskt, starkt och lika glänsande som i tv-reklamerna. Och att hitta rätt kan kännas som att vara i en djungel av produkter.

 

HalpaHalli LoveBeauty 1

Jag fick känslan av att vara på SPA, i mitt eget hem!


På senare år har jag blivit allt mer medveten om miljön och klimatförändringen, och därför är det så oerhört viktigt att man ser till vad man kan göra själv i vardagen för att inte öka klimatångesten ytterligare.

Därför väljer jag att använda mig av så naturliga, ekologiska, organiska och veganska produkter som möjligt. Även när det kommer till skönhet.

 

Mitt hår är tjockt, stark och utan slitage på topparna, vilket jag är tacksam för. Dock har jag en hy som är känsligare än vad jag är, när jag ser på djurprogram med PMS som härjar i kroppen. Huden blir lätt röd och irriterad, och därför är det så viktigt att jag använder mig av så skonsamma och naturliga produkter som möjligt.

 

HalpaHalli LoveBeauty 2

Underbara och organiska produkter från Organic Shop, som du kan hitta vid HalpaHalli.


Jag har fått hem ett paket från HalpaHalli med massor av härliga produkter som är organiska. Alla produkter är från märket Organic Shop, och de har en god chans att bli mina nya favoriter när det kommer till min skönhetsrutin.

 

Nu får du ta del av när jag tar hand om mitt yttre och inre, samtidigt som jag recenserar dessa produkter.

Det här är min skönhetsrutin i duschen.

 

HalpaHalli LoveBeauty 3

Organic Shop's produkter doftar himmelskt gott!

 

Jag duschar så gott som dagligen, speciellt om jag arbetat eller gjort något mer fysiskt tungt. Men mitt hår tvättar jag inte så ofta. Två gånger per vecka tvättar jag håret, och det har jag märkt mitt hår mår bäst av.

Eftersom jag inte färgar mitt hår så är jag inte behov av produkter för färgat hår, utan använder mig istället av återfuktande och vårdande produkter. Speciellt efter en varm och solig sommar är håret i behov av att bli återfuktat.

 

Jag upplevde att både shampoo och balsamet jag använde mig av, i doften pomegranate och patchouli, var så drygt att man inte behövde använda sig av mycket produkt. Trots att jag har långt och tjockt hår.  Dessutom doftade det himmelskt gott!

Eftersom jag har känslig hy, brukar jag vanligtvis inte använda mig av någon body scrub, men Organic Shop's body scrub med organisk mango och socker fungerade fint på mig. Huden kändes uppfriskande och fräsch efteråt, och inte alls irriterad som den brukar. 

 

HalpaHalli LoveBeauty 4

Min absoluta favorit som har en säker plats i mitt badrumsskåp.

 

Efter duschen är det viktigt att man återfuktar huden, och här har vi verkligen en ny favorit! Denna hudkräm som innehåller organisk litchi och fem andra oljor.

 

Förutom att även den doftar gudomligt, så är den behaglig att smörja kroppen med. Känns inte alls kletig på huden,  och den absorberas snabbt i huden. Efteråt känns man bara mjuk och härlig av den. Absolut en hudkräm som kommer att ha en säker plats i mitt badrumsskåp.

 

Ett extra plus i kanten är att den är prisvärd. Organic Shop's produkter kostar från 3,79€ och uppåt.

 

HalpaHalli LoveBeauty 5

Ta hand om dig själv och skapa dig en egen skönhetsrutin.

 

Och det är min skönhetsrutin i duschen. Inte värre eller mer komplicerat än så. 

Tänk att man en helt vanlig vardag kan få känslan av att vara på SPA, i sitt eget hem! Utan en massa krångel. Det är så jag tar hand om mitt yttre, även när det kommer till att tvätta sig.

 

Är så tacksam för att jag fick göra detta samarbete med HalpaHalli, för nu har jag hittat nya favoritprodukter. Du kan hitta produkterna i en fysisk butik, eller på HalpaHallis webbshop.

 

Just nu har HalpaHalli två tävlingar på gång!

Tävling nr. 1, på facebook: Kommentera bilden, som länken för dig till, för att delta i tävlingen.

Tävling nr. 2, på instagram: Ta en bild av dig själv med din favoritprodukt från Organic Shop, och använd hashtaggarna #halpahalli och #organicshop för att delta. 

Tävlingarna är i kraft till söndag 21.10.2018 kl. 23:59.

 

 

Hur gör du för att få känslan av att vara på SPA,

trots att du är hemma?

 

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 18/10/2018 6:13am (18 månader sen)

  Vilka underbara bilder!!

  • Caroline Eriksson 18/10/2018 11:28am (18 månader sen)

   Åh, tack så hjärtligt mycket Julia! :)

 • Sandra Neuman 18/10/2018 9:05am (18 månader sen)

  Vitsi så snygga foton!!!! :D Och vejt du, jag ska faktiskt ta å testa schampoot! Jag har ju också långt och tjockt hår och tvättar alltid två omgångar med schampoo i duschen så det går åt en hel del av det jag använder nu (som kanske inte är så drygt, men också organiskt).

  • Caroline Eriksson 18/10/2018 11:29am (18 månader sen)

   Åh, tack så hjärtligt mycket Sandra! :)
   Ja, jag brukar också behöva använda shampoo två gånger, men här räckte det med en omgång. Det här inlägget skrev jag i tisdags, och än idag känns mitt hår rent och fräscht, och doftar gott (trots att jag varit med hönsen :D)

 • Soulmama 18/10/2018 12:47pm (18 månader sen)

  Ja, jättefina foton! ???? Jag har kikat på dessa pga billiga priserna... Men jag avstod då mer än hälften av ingredienserna inte var eko. Kör 100% eko som min kompis tillverkar! Men då är ju jag också megakänslig ????

  • Caroline Eriksson 18/10/2018 12:53pm (18 månader sen)

   Tack så hjärtligt mycket! :)
   Under helgen fick jag en allergisk reaktion i ansiktet pga en ansiktskräm som skulle vara hyper-allergivänlig och ekologisk, och testade i tisdags att smörja med den här hudkrämen jag bloggade om idag. Idag har jag inga synliga tecken alls på att mitt ansikte varit rött med små knottror.

   Med det menar jag då att det finns inte något som passar för alla, men att jag är glad att jag hittat något som passar för mig. :)

Skriv en kommentar