bloggheader copy

Min statistik

Skrivet av Caroline Eriksson 06.01.2016 | 3 Kommentarer

Det är en månad sen jag började blogga här på Sevendays och är det dags för en liten koll på statistiken. Tänkte att göra samma om ett år på nytt och se hur statistiken har ändrats. Obs! Det här är insamlad statistikdata under en månad.
Med hjälp av Google Analytics ser jag nu var ni är, vilken ålder ni är... och för att vara lite creepy så kan jag sitta nu som då och se på "real-statistiken" hur många personer som just nu är på min blogg. För tillfället är det 12 stycken, hej hej!

 

Det som förvånade mig mest var att de flesta av mina läsare finns i Helsingfors? Speciellt eftersom jag endast en gång i mitt liv besökt stan mer än flygfältet. HEJ! Vem är ni?

 

Stort tack till alla er som så gott som dagligen klickar in er hit. Jag är glad att ni finns. Lämna gärna en kommentar så är ni mer än en siffra till statistiken. :-) (det finns också de som träffar mig och säger att de läser min blogg, modigt och kul!)

 

carolinestatistik2

 

Kommentarer

 • Silje 06/01/2016 7:01pm (5 år sen)

  Haha, jag älskar att titta på live statistiken :D Så spännade! Ännu mer spännande hade det varit om det stod vem, och inte bara varifrån ;) Fast det kanske hade varit lite väl :P Men kul iaf att se var läsarna sitter då de klickar in sig.

  • Caroline Eriksson 07/01/2016 6:23am (5 år sen)

   Haha kul att läsa nån annan också sitter och tittar på livestatistiken :D Jo, kanske det är lika bra att läsarna får ha lite anonymitet också.

 • Danielas Dagbok 07/01/2016 10:33am (5 år sen)

  Helsingfors här hej! :D

 • Yvonne 07/01/2016 12:19pm (5 år sen)

  *känner mig utesluten ur statistiken* :D

Skriv en kommentar