blogghedaear

Min vecka i punkter

Skrivet av Caroline Eriksson 13.01.2019 | 0 Kommentarer

Så blev det åter en gång söndag och om några timmar lämnar jag denna vecka bakom mig, för att se fram emot en ny vecka. Den här veckan har varit så händelserik på så många plan i mitt liv, trots att ingenting speciellt har hänt. Ändå är jag så tillfredsställd, och det här är lite småplock vad som har hänt:


• Fick hem mina nya underkläder jag handlat, och kan säga som så att det var nog ett av de bästa nyårslöften jag har gjort (att bara äga fina underkläder). För det första så är mina underkläder de bekvämaste jag någonsin ägt, samtidigt som de är så snygga att jag kunde rama in dem.

• Haft mer energi än jag haft på länge dagtid,

• samtidigt som jag har varit tröttare än på länge på kvällarna. Somnade ifrån min bok på fredagskvällen och vaknade upp efter en flera timmars tupplur.

• Fantomen har slagits, än en gång, och hade denna gång torvor av hår som lossnade och lite blod på alla sina tassar. Efter att ha sovit i ett halvt dygn var han som ny på nytt. Katter är speciella på det sättet. För det mesta räcker det bara att sova, och så är allting som glömt.

• Skrattade så tårarna sprutade i telefon med mamma. Vi talade i 41 minuter, och ungefär lika länge skrattade vi.

• Förundrats över vårt citronträd som är mer död än levande. Trots att den har en relativt stor citron på gång, så har den endast ett par blad kvar. Jag och Fredrik var nästan redo att släppa taget om den, när Fredrik en dag upptäckte att den blommade. En inspirerande planta, vårt citronträd.

• Jag har gått och blivit halvt manisk med något som har med hönsen att göra. Men det skriver jag mer om i morgon.

 


Kom ihåg att ta en titt på föregående blogginlägg, där du får se en vlogg av mig i en biltvätt. Hade så roligt, och det syns. Hörs i morgon bitti! 

 

jagochfantomen 13.01.2019 1

Jag och Fantomen idag. Den gamla gubben som blir 12 år nu i vår. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar