bloggheader6

Mina nyårslöften 2019

Skrivet av Caroline Eriksson 01.01.2019 | 2 Kommentarer

Det är första dagen på ett nytt år. Liksom en författare som ska påbörja en ny roman, så har även jag och du nu alla möjligheter att välja vad vi vill göra av det här året.

Ja, jag vet. Mycket kan man inte påverka i slutändan, men det vi kan påverka är hur vi reagerar, och speciellt agerar. Så jag väljer att se tvåtusennitton som ett blankt papper där jag får fria händer att göra vad jag vill.

 
Kanske skriver jag en liten dikt, kanske ritar jag utanför kanterna, kanske väljer jag att testa mig fram, sudda lite och pröva på nytt.

Ett helt år, och jag har möjligheten att välja själv. Hur spännande är inte det?


Jag har tidigare varit någon som inte trott på nyårslöften, mest för att jag lovat mig själv i en svag stund att äta nyttigare, träna mer och läsa minst 200 böcker på ett år. Lagt alldeles för overkliga mål för mig personligen att vara engagerad att följa.

Men efter att jag började se till mig själv, och vad jag egentligen vill, då var det mycket lättare att göra nyårslöften. Förra året ville jag fotografera mer, skräpa ner mindre och umgås mer med vänner.

 
I år vill jag det här.

 


Jag vill ha fina underkläder.

Jag tror mycket på det här med att om man känner sig fin, så syns det även utåt i ens utstrålning och humör. Och vad som får oss människor att känna oss fina är lika individuellt som vi är individer. Tänker dock att om jag tar och förnyar lite av mina underkläder, speciellt de där mommotrosorna som varken är snygga eller sitter rätt, och köper mig vackra underkläder och bh'ar som är bekväma, då känner jag mig fin. 

 
Jag vill lära mig något nytt.

Ibland får jag små ryck där jag vill göra något jag aldrig tidigare gjort. Även detta år vill jag lära mig minst en ny sak. Tänker att ingenting är omöjligt, och man kan inte säga hur lätt eller svårt något är innan man gjort det själv.

 
Jag vill ge mer komplimanger. (till andra och mig själv)

Självkärlek är något man behöver arbeta på dagligen och hålla färskt. Även om det låter som en klyscha, så tror jag det är mycket lättare att kunna uppskatta andra människor om man tycker om sig själv först.

Att kunna ge en äkta komplimang till någon, som kommer från hjärtat, och verkligen mena det. Det här året ska jag fortsätta ta hand om mitt yttre och inre, älska, och ge kärlek till andra.

 
Jag vill träffa nya människor. (och umgås mer med de man redan känner.)

Även om denna punkt fanns med på förra årets lista, så tänker jag att den får gärna följa med i år igen. Det här året vill jag fortsätta umgås med vänner och familj, och lära känna nya härliga människor.

 
Jag vill minska på stressen.

Hela julhelgen och fram till idag har jag låtit telefonen varit på ljudlös, och efter de där två första dagarna (då jag var rädd att missa något viktigt) insåg jag hur otroligt jäkla skönt och behövligt det var för mig att kunna få koppla av och bort. Att inte behöva vara uppkopplad och tillgänglig dygnet runt och själv ha kontroll över när man vill och är redo att ta sig nya intryck.

 

2019 kommer att vara året då jag kopplar av mer,

stressar mindre och lägger energi på

det som verkligen har betydelse.

 

01.01.2019 5

Kommentarer

 • Jessica 03/01/2019 12:23am (4 år sen)

  Va snygg du är på bilden!
  Det där med att säga åt andra när någon gjort något bra eller ser fina ut ska jag också försöka bli bättre på. Jag tänkte genast att vilken fin bild på dig, så då skriver jag det. :)

  • Caroline Eriksson 03/01/2019 12:28pm (4 år sen)

   Åh tack fina du för den fina kommentaren :) Gjorde verkligen min dag. Hoppas du får en vacker dag.

 • Linda 03/01/2019 5:43pm (4 år sen)

  Vilken snygg tröja! =) Varifrån är den?

  • Caroline Eriksson 03/01/2019 5:52pm (4 år sen)

   Tack så hjärtligt mycket! :) Precis allt jag har på mig på denna bild är från H&M.

Skriv en kommentar