bloggheader6

Minimalistiskt och lätt som en plätt

Skrivet av Caroline Eriksson 19.11.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag har förstått att det är många som inte vågar sig på Bullet Journal eftersom man har föreställningen om att det är ett komplicerat system, och att allt måste vara så vackert. Tro mig, jag tvekade i evigheter innan jag vågade mig på bullet journaling. Jag som "inte kunde rita" eller ens fylla i en vanlig kalender, hur skulle en bujo gå ihop med mig? 

 

Saken är den att det gick riktigt bra. Jag fick ju skapa mitt eget system som fungerade för mig, och dagligen har jag användning av min bujo. Vill du läsa mer om min bullet journal och se andra designer jag gjort i min bujo? Klicka in dig på min kategori "Bullet Journal" och få en massa inspiration.

 

Det här blogginlägget är tillägnat dig som är rädd för att börja din egen bullet journal, 

eller tror att allt måste vara perfektion.

 

bullet journal minimalist 1

Nästa veckas design i min Bullet Journal.

 

Jag har ju nämnt flera gånger tidigare att det enda du behöver är ett häfte / anteckningsbok och en penna. That's it! Det är bara av fri vilja som jag valt att rita, måla och göra min bujo så färgglad som möjligt vissa perioder. 

Nu är jag dock inne i en period då jag vill det ska gå snabbt och vara enkelt att hålla koll på dagen. Så då är den här designen helt perfekt!

 

bullet journal minimalist 2

Minimalistisk design.

 

Det enda du behöver göra är att rita upp sex olika rutor (eller form du vill ha), tre på vardera sida. Dra sedan streck upp på en ruta, och ner på den andra, och gör så tills alla har en egen linje. 

Dessa linjer ska hjälpa dig att hålla koll på vilken dag du är. 

 

bullet journal minimalist 3

Denna veckas design i min Bullet Journal. 

 

Det här är perfekt för den som inte vill begränsa sig till rutor, och ha massor av utrymme att skriva på, samtidigt som du har översikt över en hel vecka.

 

Låt inte dig bli rädd över andras prestationer. Det viktigaste är att du har kul och hittar något som fungerar för dig, 

även om det innebär att du "bara" använder penna och papper.

Kommentarer

  • Mima 28/12/2018 5:08pm (4 år sen)

    Den här designen var så vacker i all sin enkelhet!

Skriv en kommentar