blogghedaear

Mitt kärleksfulla, lyckliga och harmoniska hem

Skrivet av Caroline Eriksson 15.01.2019 | 0 Kommentarer

”Låt alltid ditt hem förbli kärlek, lycka och harmoni” skriver Underbara Clara, och jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Jag har snart fått bo ett år i det hem jag byggt tillsammans med min livs kärlek. Ett år av kärlek, lycka och harmoni.

 

15.01.2019 1

Mohicanas favoritplats i hemmet. Om hon visste hur bildskön platsen är.

 

Efter att ha slutat arbetet idag, och skottat fram samma gång jag skottade upp till hönshuset igår, har jag bara gått runt här hemma och varit tacksam. Verkligen omfamnat hemmet och den känsla huset ger mig.

Lagt i en diskmaskin. Ätit en god lunch. Fotograferat katten som myste för fulla muggar. Bara varit.

 

Fredrik frågade mig om jag hade haft lite att göra igår, när jag städat, tvättat kläder och haft i tvättmaskin och torktumlare. Jag hade ju ba haft roligt. Njutit av mitt hem. Även om det nog förvånade mig själv hur produktiv och effektiv jag varit.

 

15.01.2019 2

Myskatten och loppisfyndet.

 

Det kan även vara det faktum att jag nyss upptäckt tallsåpa, och går runt och sprayar det på allt, som gör att jag för tillfället känner mig lite extra huslig och lite extra harmonisk. Tallsåpan är ju så nära inpå magisk, med vilka under den kan göra, och jag blir lugn och glad av att ha det rent omkring mig. 

 

15.01.2019 3

Är så lycklig att jag inte vet vad jag ska skriva.

 

Och det är kanske på grund av den där harmonin som jag för tillfället bara sitter och ler för mig själv, fotograferar bilder men inte har en aning om vad jag ska blogga eller skriva om. Vad skulle det intressera att läsa om?

 

15.01.2019 4

Ny blombukett att pigga upp vardagen med.

 

Nu har jag hur som haver suttit tillräckligt länge och andats i detta kärleksfulla, lyckliga och harmoniska hem, 

och ska ta en titt till hönsen. Sen kanske jag tar och städar ugnen.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar