bloggheader6

Mitt nyår och drömmen som gick i kras

Skrivet av Caroline Eriksson 01.01.2016 | 2 Kommentarer

När sambon kom hem från arbetet igår kväll så åkte vi med detsamma till våra vänner. Åt mycket gott hela kvällen och badade badtunna. Jag har haft en föreställning om att i ett framtida hus måste en badtunna finnas på gården, men idag är jag inte lika säker. Kroppen tyckte det var obehagligt varmt (har normal kroppstemp runt 35,5) och så får man "nackspärro" av att sitta i en badtunna.

 

Men förutom att drömmen om badtunnan gick i kras så hade vi ett lugnt och fint nyår. För första gången så hade vi inte köpt raketer vilket betydde att vi vid tolvslaget försökte få sprakastickor att brinna. Jag fick puss från kärleken och såg raketer från byn. Himlen lystes upp som om det hade åskat, när det var så muligt.

 

Klockan två på natten, efter goda hamburgare och efterrätt, hade jag varit vaken 20 timmar och var mer än redo att åka hem. Idag fortsätter livet som vanligt trots det nya året. Arbetet kallar och jag önskar er en riktigt fin dag. 

 

Hur blev ditt nyår?

Ni kan ju gärna skriva en kommentar hur ert nyår var. Gjorde du något extra, kanske kommit ihåg att köpa raketer och hur länge orkade du vara vaken? :-)

 

Istället för en massa bilder idag får ni se en GIF jag gjort av sprakastickon.

Kommentarer

 • Daniela 01/01/2016 5:27pm (6 år sen)

  Åh mysigt! Vi hade en kompis över till oss, vi lagade trerätters och hade det riktigt mysigt. Sen for vi in till stan till tolvslaget och tittade på raketerna, hittade lite vänner på stan och for hem till oss igen. Gick och la oss kl 07 imorse, så vi hade riktigt roligt, haha! ;)

  • Caroline Eriksson 02/01/2016 11:23am (6 år sen)

   Oj jestas, sju på morgonen?? :D Jag kan inte minnas när jag senast orkade vara vaken så länge (förutom då jag arbetat nattskift). Men låter som om du hade ett fint nyår. God fortsättning till dig. :)

 • Julia 01/01/2016 7:06pm (6 år sen)

  Skönt med nyår i badtunna! Vi samlades med ett gäng på 35 pers i en UF lokal i Smedsby, hade trerätters, program, lekar och dans. Riktigt kanonbra nyårsfest förutom att vi vänta 2,5 h på en taxi och blev tvungna att ringa efter skjuts halv sex på morgonen haha!
  Gott nytt år :)

  • Caroline Eriksson 02/01/2016 11:26am (6 år sen)

   Ja, det hade varit skönt om det inte var SÅ varmt och jag lyckades bli ordentligt förkyld av det :D Låter som om du haft ett bra nyår. Kul nör man kan samlas så många människor och ha roligt. Kan förstå att det är svårt att få tag i taxi på nyåret. Kanske man skulle börja extraknäcka som taxichaffis på nyår.. ;)

Skriv en kommentar