bloggheader6

Mot oändligheten och vidare.

Skrivet av Caroline Eriksson 18.09.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

När jag gjorde min enkät om bloggen för dig att fylla i, kunde hade jag inte vågat hoppats på att du och många andra skulle ta sig tid att svara på den. Trots att det knappt tar en minut att fylla i, och det är inga svåra frågor, så var det ändå pirrigt att publicera enkäten. 

 

Och som vanligt hade jag ingenting att vara nervös över. Jag hann knappt börja dricka mitt morgonkaffe igår när redan två personer svarat på enkäten. Det här är alltså innan klockan ens var sex på morgonen och det fortfarande var bläcksvart utomhus. Och alla fina kommentarer! Tack så hjärtligt mycket för det fina du skriver, och för att du tar dig tid att svara på enkäten. 

 

Jag kommer att dela med mig av det ni vill läsa mer om på bloggen i ett senare skede när fler hunnit svara på den, men redan nu kommer du säkert att märka av att jag lyssnat till önskemål. 

 

bullet journal astronaut space 1

En astronaut som svävar mot oändligheten och vidare.

 

Nu är det dock ingen bild av Fantomen jag delar med mig, vilket det är många som vill se (hehe), men istället så visar jag mitt senaste alster i min bullet journal. Det här är designen för nästa vecka, och jag som valt att vara mycket färggrann senaste tiden valde nu istället en svartvit design med rymden som tema. 

 

Jag har alltid varit fascinerad av rymden och universum, och för varje stjärna som faller över himlen har jag önskat mig något. Det är något magiskt och fint i att inse hur liten man egentligen kan vara i perspektiv mot universum, och hur mycket mer som bara väntar på att upptäckas. 

Inom och utanför oss.

 

bullet journal astronaut space 2

Har verkligen fallit för "the dutch door" när det kommer till bullet journal.

 

Hösten är min favoritårstid på så många sätt. Inte bara för att man får mer möjligheter av kläder att klä sig i, efter att ha gått runt en hel sommar i short och bikiniöverdel, men även för att man nu får se stjärnorna, norrsken och stjärnfall.

 

Förra året så pausade jag och Fredrik livet för att bygga vårt hus, och i år återupptar jag livet för att göra det som gett mig så mycket glädje. Som att fotografera stjärnorna. 

Min bullet journal får vara en fin påminnelse. 

 

Mot oändligheten och vidare.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar