bloggheader6

Möte med en riktig orm!

Skrivet av Caroline Eriksson 04.09.2018 | 0 Kommentarer

Vissa morgnar är roligare än andra. Som idag. Det var min första lediga morgon på flera dagar, men ändå steg jag upp samma tid som en arbetsdag. Ute var det fortfarande skymt och medan kaffet bryggdes i kaffekokaren gick jag runt i huset, halvt som en zombie. Hur skulle jag på kort tid få mig att bli fotofin, och redo för dagen?

 

För idag är ingen vanlig dag. Idag är dagen jag skulle få göra ett mycket roligt bloggsamarbete.

 

Hur som helst lyckades jag göra mig i ordning på samma tid jag tar på mig att vakna innan jag åker iväg till arbetet. Packade väskan, gav mig själv en klapp på axeln att jag lyckats ladda kamerans batteri, släppte ut hönsen i hagen och fortsatte vidare mot Vasa. Muttrade för traktorer som verkade uppenbara sig på varje ställe man inte kunde köra om, fick plötsligt panik om jag alls stängt hönshagen, samtidigt som jag undrade över hur jobbig en morgontrafik i stan kan vara. 

 

Svar: lugnare än på eftermiddagen. Hittade snabbt en parkering, som jag betalade med mina sista småslantar (vem använder fysiska pengar ens nuförtiden?), och gick sedan över vägen där bloggsamarbetet skulle äga rum. Det var i den här stunden jag vaknade på riktigt och fick en riktigt fin start på dagen. 

 

Mötte upp Anna, som tidigare bloggat här på Sevendays, och hade äran att få ha henne som fotograf på de bilder jag skulle synas på. Fick även träffa en härlig karl som var så engagerad i det han arbetade med, att all god energi smittade av sig. Plötsligt hade jag liksom glömt bort hur tidigt det egentligen var, och njöt av varje sekund och allt nytt jag fick lära mig.

 

Fick även kommer över en liten fobi, och passade på att röra vid en livs levande orm. 

 

IMG 6569

En söt liten orm, fortfarande unge.

 

Nu var den ju rätt så liten, men kommer som vuxen att bli över en meter. 

Fick frågan om jag ville hålla i den, men i den sekunden fegade jag ur. Istället nöjda jag mig med att röra vid den ungefär en sekund.

Men nu har jag (typiskt nog) ångrat mig, och hade gärna haft den i min hand. Får ta och göra det nästa gång. För om det är något jag lärde mig idag så är det att bara våga och testa på. Det värsta som kan ske är att du ångrar dig i efterhand för något du inte gjorde.

 

Vad mitt bloggsamarbete egentligen handlar om får ni veta på måndag. Lovar att det blir ett roligt blogginlägg att läsa, där jag även kommer att ordna en tävling med riktigt fint pris, som flera kan vinna.

 

Nu ska jag bara arbeta vidare framför datorn. Har ju hela dagen framför mig.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar