bloggheader4

Mr Fantomens senaste slagsmål.

Skrivet av Caroline Eriksson 19.10.2018 | 0 Kommentarer

Taggar:

Att ha djur i sitt liv betyder inte att allt bara är en dans på rosor. Har inte katterna spyfest till klockan två på natten, så kanske de kommer släpandes hem med en mus eller blir skadade i ett slagsmål. 

Det sistnämnde råkade Mr Fantomen ut för i söndags, och det här är historien om när Fantomen blödde ur ögat.

 

mr fantomen 18.10.2018 1

Jag och Mr Fantomen igår.

 

Det var tidig söndagsmorgon och jag hade bråttom till arbetet. Tre timmar tidigare hade jag släppt ut Mr Fantomen på natten, för han orkar tydligen inte sova en hel natt som resten av katterna och människorna i det här hushållet. Under tiden jag druckit mitt morgonkaffe hade jag inte sett av honom, men när jag steg utanför dörren var han där.

 

Han låg på stolen bredvid dörren, och jag la med detsamma märke till att någonting rann ur hans ögonvrå. Blod! 

 

Det var inte mycket, men tillräckligt för att jag skulle få adrenalinpåslag. Lyfte upp Fantomen, som inte sa ett pip, och granskade honom noga för att se att ögat såg okej ut. Ropade till Fredrik, som tack och lov hade ledig dag, vad som hade hänt och bad honom kolla på Fantomen. 

 

mr fantomen 18.10.2018 2

Fantomen är 11 år. Världens snällaste och mysigaste.

 

Lyckligtvis var det endast ett litet sår utanför ögat som hade orsakat blodet. Efter att ha putsat ögat syntes det knappt något sår. Fantomen var lite svälld och sov nästan ett dygn. Men han hade inte ont någonstans, och betedde sig för övrigt som om ingenting hade hänt.

Han var bara glad för att få lite extra god mat och mys den där dagen.

 

Troligtvis har han stött på en av de andra frassarna som inte ännu verkar ha förstått att det här är vår mark. Och Fantomen hade troligtvis vunnit denna fajt, eftersom han inte var skadad på något annat sätt, och vi har *ta i trä* inte sett skymten av djur som inte hör hemma här sen dess. 

 

Allt slutade väl, och Fantomen har varit med om värre saker.

Jag hoppas nu bara att Fantomen skulle förstå att han inte måste ta varje strid, och att de andra frassarna håller sig borta.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar