bloggheader6

Mumindalen och luciatåget.

Skrivet av Caroline Eriksson 07.12.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Till alla er som älskar Mumin, att planera eller har er alldeles egna Bullet Journal; här är lite inspiration inför nästa vecka.

 

BulletJournal vecka50 5

 

Eftersom det är Lucia nästa vecka så gjorde jag mitt alldeles egna Luciatåg av några karaktärer från Mumindalen. De ser ut att ha det ganska roligt om jag får säga det själv.

 

BulletJournal vecka50 6

 

Jag själv hade roligt medan jag gjorde denna design. Från att ha vaknat upp med en liten känsla av stress i magen, som vägrade försvinna utan fortsatte gro, så förvann den under tiden jag gjorde denna design. 

Kanske fungerar det lika bra att skriva upp det som stressar en dagtid, som för de som skriver ner sina bekymmer innan de ska somna. 

 

Sen har jag sist och slutligen ganska lite att stressa över, för mitt liv är i princip coolare är den där röda pricken "Cool Spot" som jag spelade på mitt SEGA som liten, men jag är väl mänsklig som alla andra. Men dagens tips från mig är att vare sig du har en bullet journal eller bara ett blankt papper: 

lista upp allt du funderar på, så försvinner förhoppningsvis minst 20% av de oroskänslor du känner. Det blir lättare att organisera i kaoset och skönare att pricka av alla måsten. 

 

Hoppas ni får en alldeles underbar dag. Ta hand om er. <3

Kommentarer

  • Fredrica 07/12/2017 9:53am (5 år sen)

    Det där är ett bra tips! I våras gjorde jag en liknande övning som min psykoterapeut rekommenderade. Den fungerade på det sättet att jag under en halvtimmes tid på dagen funderade på allt som oroade mig, ordnade orosmomenten i ett schema och skrev vad som händer om det inte ordnade sig som jag ville. Efter det vilade jag i en halvtimme. Resten av dygnet skulle jag inte tänka på det som oroade mig, och om jag kom på något nytt skulle det skrivas upp i morgondagens oroslista, och funderas över då. Och jag blev SÅ mycket lugnare när jag höll på med den här övningen. Jag tror jag ska göra den igen den här veckan då jag igen har ganska mycket jag stressar över.

Skriv en kommentar