blogghedaear

Mycket på gång nu.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.09.2016 | 0 Kommentarer

Jag är inte van att ha mycket inplanerat på en vecka. Från att ha haft dagar utan planer, så är det nu nästan varje dag  någon som ska ringas, mejl som ska svaras på, möten, arbete som ska göras och dit hör också bloggarbeten. Igår var till exempel min arbetsdag 12 timmar lång, och hälften av de timmarna for till bloggen. Svårt att tro eftersom det var nästan tyst på bloggen, höhö. Men det jag gjorde får ni se mer på måndag nästa vecka. Roligt blir det i alla fall!

 

Men även om jag inte är van, så är det riktigt roligt att ha mycket på gång. Att kunna välja och säga  ”ja”  till det jag vill göra. Samt säga  ”nej”,  utan att få dåligt samvete, till vissa saker. För man kan ju inte ha hur många bollar i luften heller. Den egna hälsan, även den psykiska, ska alltid komma först. Och då gäller det att kunna ta det lugnt och ha balans.

 

Sånt jag ska göra denna vecka:
-  Redigera bilder och skriva massor.
-  Intervjua och fotografera en person.
-  Kalasa i Tammerfors.
-  Möte med vår möjligtvis blivande bygghandledare.
-  Ringa mer samtal och planera inför allt som behövs till bygglovet.
-  Ordna upp i garderoben och kläderna. Borde vara prio ett, men...
-  ..först ska jag fotografera en ny bloggheader. För jag känner mig fin.

 

Och det var en ”kort” uppdatering om vad som pågår i mitt liv. Just nu är det mycket på gång som sagt, men jag gillar det! Ingen bild till detta inlägg, för nu ska jag fotografera en ny bloggheader och vill göra det med detsamma. Hörs senare!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar