blogghedaear

När det blir tyst, gör jag det här.

Skrivet av Caroline Eriksson 17.12.2017 | 0 Kommentarer

För exakt en vecka sen började jag att lägga golv i huset, och det startade en av de mer aktiva veckorna jag varit med om. Och då har jag varit rätt så aktiv den senaste året. Några saker har jag lärt mig denna vecka:

 

1. Jag är snabb att lägga golv.

2. Jag är lika snabb att riva (utan att förstöra) det jag redan gjort, för att göra om och göra bättre.

3. Just det här med att vara aktiv och igång alla dygnets vakna timmar är kanske något som inte är så farligt som det låter. Kanske det är det här som är livet? I alla fall är det mitt liv just nu.

4. Lägger du mycket golv så kan du ge tusan på att du även drömmer om golv om nätterna. Drömde häromnatten att vi hade inflyttningsfest och en av gästerna började spy på golvet. Det vackraste golvet i världen som jag lagt med blod, svett och tårar. Vad gjorde jag? Jo, jag tog personen i fråga under armen som när Mr Fantomen börjar spy, och bar ut typen. Man har väl skaffat sig en eller annan muskel under detta år.

Någon inflyttningsfest är jag dock inte så hugget på mera.

5. Kanske inte har med mig eller bygget att göra, men regeringen bestämde att butikerna får fritt fram att sälja lite starkare grejer, och det fick mig ba att fundera hur regeringen egentligen prioriterar när de försöker styra detta land. 

 

Och jag har haft bloggen i tankarna hela tiden. Men trots att vi har internet vid huset så har jag inte vågat koppla på det ännu, bara ifall att jag på något sätt skulle bli mer distraherad än jag redan kan bli. Så tills huset blir färdigt, och det lär bli färdig någon gång, så får jag ba leva med att min uppdatering inte blir i nivå som tidigare. MEN. Ni kan vänta er min traditionella årsresumé, mysiga kattbilder och ett och annat inlägg ändå.

 

Men om det blir tyst, så gör jag bara det här, som jag gjort den sista tiden:

 

instagram 1

 

Jag läser böcker, och läste ut Stephen King, Det. SÅ BRA BOK. Den där recensionen är nog på kommande.

Jag försöker ge katterna uppmärksamhet, kärlek och vatten i badkaret så inte Fantomen ska skrika på mig.

Jag sågar laminatgolv (endast i morgon ännu, sen är jag klar) och är rent ut sagt stolt över både mig och Fredrik över vad vi lyckats åstadkomma. När jag inte kryper runt på golvet så har vi besök av vännerna, och skrattar tills tårarna sprutar.

 

instagram 2

 

Jag får nödvändiga och vackra saker till huset. Som vår enorma husnummer som vår vän gjort åt oss. Dessa siffror ska på husstenen. Handmade och det gör den unik i denna värld, för även om det är två siffror, så är det ingen i världen som har exakt samma. 

Och allt golv jag lagt har gjort att min rygg håller på att ge upp. Så jag har använt mig av den där blåa plastmattan man ska ha under laminatgolvet som lite terapimatta, och vilat på den mellan varven. Barnets position i yogan är för övrigt en återkommande position du finner mig i, när jag försöker få kotorna att vila.

 

Och nu, ska jag tvätta mig och sen förbereda morgonbittis blogginlägg, då ni får se kanske världens snyggaste duschar. 

Puss, puss och kram. Hoppas ni har det bra.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar