bloggheader6

Ni har väl inte glömt?

Skrivet av Caroline Eriksson 02.02.2017 | 0 Kommentarer

För en vecka sen startade insamlingen av namn för medborgarinitiativet för Vasa Centralsjukhus, och i skrivande stund har 27 919 samlats in. HERREJEE. Underbart!

 

Här i byn knackar frivillga dörr för att få in namn från de som inte har tillgång till internet. Vid till exempel bibliotek finns det blanketter att fylla i. Härligt. Till och med Vasabladet skriver om att det blivit rekordinsamling för VCS i Malax, och det visar ba att det är en bra kommun jag flyttat till.

Folk ger verkligen av sig själva och sin tid för att få ihop dessa namn som betyder mycket.

 

Jag kan inte göra så mycket mer än att blogga just nu, och det här är något som är värt att blogga om.

 

SKRIV UNDER

om du inte redan har gjort det.

 

 

Det här handlar sist och slutligen om så mycket mer än språk. Det handlar om mänskliga rättigheter och att få den vård man är värd. Att man ska kunna känna sig trygg, även i de mest utsatta situationerna i livet. Och är man sjuk, vad den än handlar om, då känns allt otryggt och man känner sig väldigt ensam.

 

Jag hoppas att innan den här veckan är slut så finns det minst 50 000 namn som visar att de inte bara tackar och tar emot allt regeringen föreslår.

 

vasabladet1

 

Jag har hunnit vara en del på sjukhus, i och med att jag varit sjuk i SLE. Under min SLE-tid intervjuades jag av Vasabladet för att berätta min historia om den ovanliga sjukdomen. Därför var det extra mäktigt att få förra året bli intervjuad igen, ba för att berätta om min historia om då jag blev friskförklarad.

Det finns hopp, hur förjäkligt det än kan kännas. 

 

Tycker det blev en riktigt fin bild av mig och Mr Fantomen. 

Ps. Jag tror Fantomen bara låtsades sova, för sekunden senare var han och myste med fotografen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar