bloggheader6

Nova Liv, 11 månader

Skrivet av Caroline Eriksson 19.10.2020 | 2 Kommentarer

Har som inte mycket på hjärtat att skriva idag. Eller, mycket har jag väl alltid, men tiden är knapp. Eller. Det stämmer inte heller. Jag prioriterar andra saker. Som till exempel min nyblivna 11 månaders bebis, och allt roligt vi gör tillsammans. Full fart från morgon till kväll, och jag har sagt det förr, men tåls att säga igen:

Det blir bara roligare för varje dag som går.

 

Min lilla bebis blir ju ett år om en månad, och det är ju otroligt mycket som händer på ett år. Från att vara helt ny, så är hon nu en helt egen person som går, springer, försöker skutta / hoppa i farten, äter själv med sked (när hon vill), har sån humor och skrattar för det mesta. 

Som säger några ord, och förstår massor vad man själv säger. Även den selektiva hörseln fungerar fint, speciellt om det är något som man inte får göra. Då skrattar hon, säger "nej nej" och springer ifrån en. 

 

Hon är den bästa jag vet av, och kanske (högst troligt) kommer det en tid då jag hinner sätta mig ner vid datorn för att blogga, men den tiden är inte nu. Dock är det en skön undanflykt en eller tre gånger per vecka. Och nu när jag ser hur mycket text jag fått ihop på kort tid, så inser jag nog att jag kanske behöver bloggen. Men.

Vill du ha daglig uppdatering av mig så är det att följa mig på instagram. Carloine heter jag där. Idag till exempel har det varit hysteriskt roligt i mina stories, då både jag och härliga människor fått skratta så tårarna sprutat av ett litet missförstånd i dagens första storie. 

 

Nåja, nu ska jag återgå till livet. 

Här är tre bilder jag fotograferade igår av det underbara och bästa barnet, med den roligaste humorn. Älskade Nova Liv.

 

 

Uppdatering: jag har fått önskemål om att skriva om barn och plockmat, samt om mina (kommande) studier när jag ska skola om mig till merkonom. De blogginläggen är på kommande! Är det något du önskar läsa om, så är det bara att skriva en kommentar. Det hjälper mig att hålla bloggen i liv, och kul med extra inspiration. :)

 

Nova 19.10.2020 4Nova 18.10.2020 8Nova 18.10.2020 10

Kommentarer

 • Amanda 20/10/2020 12:30pm (15 månader sen)

  Grattis Nova Liv! Så söt hon är. Och vilket härligt hår :)

  • Caroline Eriksson 20/10/2020 1:17pm (15 månader sen)

   Tack ❤️ och ja, det där håret är härligt. Kul när hon låter hårbanden vara kvar. 😊

 • Alexandra Grahn 24/10/2020 2:39pm (15 månader sen)

  Så fina bilder :)

  • Caroline Eriksson 26/10/2020 5:09pm (15 månader sen)

   Tack fina du. :)

Skriv en kommentar