blogghedaear

Nu är det sommar, för vi har....

Skrivet av Caroline Eriksson 08.05.2018 | 0 Kommentarer

Förra sommaren var annorlunda på grund av flera olika orsaker. Vårt husbygge och andra omständigheter gjorde att vi varken sjösatte båten, och endast en gång besökte vi villan. När man på en hel sommar spenderar mindre än en timme vid villan, så väcker det tydligen en längtan att slippa ut till sjöss. 

Hos Fredrik.

 

Jag gillar villalivet, men att ta mig dit är mindre roligt. Det är samma visa varje år. Jag håller fast mig för blindkära livet, och sitter endera knäpptyst och ber om ljus och förstärkning. Eller så tjoar jag och fräser som en ilsken katt. Bäst av allt vore det så vindstilla att havet inte har en liten guppa i sig.

Så hur skulle det gå i år?

 

8.5.2018 1

 

Jag hann i tid för att se Fredrik sjösätta båten.

Kan inte minnas när, eller om, vi varit så här tidiga att sjösätta båten tidigare. Inte heller kan jag lägga på minnet när det senast var så här varmt och härligt sommarväder tidigt i maj. Sen helgen har jag nu varit utomhus, solat och läst bok varje dag. Helt underbart. Vi skippade liksom våren, och tog sommar med detsamma.

 

8.5.2018 2

 

Och där sitter han och kör, älskade Fredrik. 

Vet inte om jag ska skylla på Bergö eller vad, men det är sällan det skulle vara spegelblankt när man ska ut till villan. Dagens vågor var ändå inte så farliga, men det hindrade inte mig från att känna det där obehagliga pirret när jag blir lite rädd.

Så efter att ha fotogradeferat denna bild så satte jag mig bredvid Fredrik, och så guppade det mindre.

 

8.5.2018 4

 

Vid villan så var allting som vanligt, och jag passade på att balansera stenar. Något som även fick vara på paus förra året. Denna balansering är inte så avancerad, men den kom från hjärtat.

 

8.5.2018 5

 

Och glada åkte vi hem igen. Eller glada och glada. Var lika nervös på hemresan, som på ditresan. Men det är bara något man måste arbeta med. Och andas. Kom ihåg att andas.

 

8.5.2018 6

8.5.2018 7

 

Så idag var dagen då vi sjösatte båten. Nu blir det kul att se vad resten av sommaren har att komma med.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar