bloggheader6

Nu har vi snart ett tak!

Skrivet av Caroline Eriksson 06.04.2017 | 0 Kommentarer

Jag hade som egentligen inte tänkt spendera mycket tid vid bygget idag. Typ, dit ba och se första plåtbiten av det som ska bli vårt tak läggas på plats. Nå dagen blev mer spännande än så. Börje med drönaren hälsade på vid bygget, och resultatet blev en hel massa filmer, som jag idag har fått klippa och leka med.

 

Resultatet blev en otroligt snygg film som jag rekommenderar er att se i morgon. Den är mitt mästerverk, med skön musik. Jag älskar att få vara kreativ, och idag fick jag verkligen utlopp för kreativiteten i mina ådror.

 

6.4.2017 1

 

De här byggarbetarna var väl förberedda på att bli fotograferade mycket, men kanske inte så pass som de har fått bli de senaste dagarna. Idag så klättrade jag till exempel efter en av männen, ba för att få en bild från taket.

 

 

Så där stod jag vid början av taket och fotograferade. Först efteråt funderade jag hur tusan man skulle komma ner. Det var som lättare att komma upp, men när det var dags att trippa ner igen blev jag lite skakis i benen.

Det är alltså inte jag som målar de plankorna uppe vid taket sen.


6.4.2017 2

 

Det har gått så otroligt snabbt de senaste dagarna. Och jag är så stolt över huset. Även om insidan fortfarande är något kaosartat, utan något som ens kan ge hintar om hur det kommer att bli, så känner jag ba kärlek och tillit.o

 

6.4.2017 3

 

Här är lite "behind the scenes" från idag. Professionella typer som klarade av att lägga tak, utan att bry sig om drönaren som svävade ovanför dem.

 

6.4.2017 4

 

Här är den. Drönaren som gjorde ett mycket bra arbete idag, och inte flög ifrån oss.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar