Bloggheader Caroline2

Nu visar vi äkta finskt sisu!

Skrivet av Caroline Eriksson 25.01.2017 | 2 Kommentarer

Nu, gott folk, är det viktigt att vi visar vad vi går för. Medborgarinitiativet för Vasa Centralsjukhus fick grönt ljus, och nu behövs ba  50 000  namn på ett papper. Det klarar vi lätt. Hur tufft vore det inte om det blev  50 000  namn  på endast en månad, när vi ändå har ett halvt år på oss? Ju snabbare, desto bättre. 

 

Allt för ofta biter folk ba ihop och accepterar en situation, hur dåligt det än är. Trots att det finns något man kan göra åt det. När det finns bättre lösningar. Sånt får vi sluta med. Man kan vara vänlig, men fortfarande se till att få någon rättvisa här i världen. Utan att låta någon köra över en.

Jag är i alla fall inte beredd att låta regeringen få sista ordet nu. 

 

Precis varenda kotte ska ha samma rätt att få en tryggad vård, på sitt eget modersmål och inte allt för långt borta från hemmets trygga vrå. Det går så åt helskutta i många andra länder, speciellt när det kommer till ens rättigheter att få vård och hur man behandlas, att vi inte kan låta det gå åt samma håll här i landet.

Nu visar vi lite finskt sisu och kämpar för något viktigt. Gör som jag och... 

 

 

SKRIV  UNDER  HÄR!

 

För jag vet att du är en härlig människa som vill att du själv, dina föräldrar, barn och barnbarn ska få en tryggad framtid. <3

 

 

 

Kommentarer

 • My 25/01/2017 8:22pm (4 år sen)

  Skrivit under! Såklart ?

  • Caroline Eriksson 25/01/2017 8:37pm (4 år sen)

   Härliga tider! :) (din smajlis förvandlades till en frågetecken, bloggen gillar tydligen int smajlisar.. ;))

 • Trädgårds-Nina 25/01/2017 9:42pm (4 år sen)

  Checked!!

Skriv en kommentar