bloggheader6

Ny frisyr! Kort hår, and I love it!

Skrivet av Caroline Eriksson 10.02.2020 | 5 Kommentarer

Man har ju hört om uttrycket skomakarens barn som går med trasiga skor, och det stämmer in på mig till pricken. Inte att jag går runt med trasiga skor, men min mamma är frisör och jag klipper mig högst en gång om året. Sist jag klippte mig var i maj 2019, och då försvann halva håret (läs blogginlägget här) . När jag hade klippt mig före det minns jag inte.

Så trots att min mor är frisör, som kan mitt hår utantill och som klipper så fint så blir det inte av oftare. Nackdelen med att vi bor i olika städer, långt ifrån varandra.

 

Men i helgen hade vi fint besök av min mamma. Hon fick boa in sig i Novas  blivande barnrum, och det var så roligt att ha mamma här i tre dagar och två nätter. Nova fick busa med sin mommo, och jag fick en helt ny frisyr.

 

Nytt Har Caroline 1Frisörsalongen Style by Stina hade "pop up" i mitt kök, haha!

 

Köket förvandlades till en provisorisk frisörsalong, och Fredrik utropade "Åh herregud, hede sku vi säli dyrt!" när han såg håret som föll mot golvet. Och som det försvann hår. Min mamma arbetade så fint med sina frisörsaxar och mina axlar blev bara lättare för varje klipp.

 

Sen maj förra året hade mitt hår hunnit bli långt igen, och jag var redo för något nytt. Bara fem minuter innan vi började klippa så hade jag googlat fram en bild, och så mycket planering var det bakom detta beslut.

 

Nytt Har Caroline 2Har haft många olika frisyrer i mitt liv, men aldrig en sån här. Och denna frisyr är min favorit!

 

Jag har nu en stilig frisyr med kortkortkort i nacken, och lite längre fram vid. Bild av håret fotograferad på lördagskvällen efter att håret blev klippt. Kände mig så snärtig på lördagskvällen efter att ha sminkat till mig lite till bilden. Nova kände även igen mig, trots att håret var kortare, hö hö.

 

Nytt Har Caroline 3Så här snygg var jag igår morse.

 

Jag känner mig så fin! Förstår inte varför jag envisas med att spara ut håret, när jag känner mig så mycket finare i kort hårt. Jag känner mig framför allt FRIIIII. Förstå vilken lättnad det är att vakna upp och ha nästan så gott som perfekt frisyr (beroende på hur man har sovit). Att man knappt behöver några hårprodukter alls vid duschen, att det torkar så snabbt när man fönar håret.

Axlarna känns lättare, och jag har inte haft huvudvärk sen jag klippte håret. Tror allt det positiva nu beror enbart på min nya snygga frisyr.

 

Nu ska jag inte låta det gå ett år tills nästa klipp, för detta hår och denna känsla jag har om mig själv just nu vill jag underhålla.

Har du ärenden i Jakobstadstrakten så tycker jag absolut att du ska boka in en frissatid till mammas salong, Style by Stina, för hon är så duktig.

 

Kommentarer

 • Elvis 10/02/2020 3:50pm (4 år sen)

  Du passar bra i frisyren. Den framhäver ditt vackra ansikte perfekt. 😊😊

  • Caroline Eriksson 10/02/2020 5:19pm (4 år sen)

   Tack så mycket för kommentaren 😄

 • Elli 10/02/2020 10:01pm (4 år sen)

  Så fint det blev! Funderar själv på att klippa håret kort, har det bara uppsatt hela tiden nu då vi har en 2-månaders bebis hemma som gillar att riva i det. 😅

  • Caroline Eriksson 10/02/2020 10:04pm (4 år sen)

   Ja! Gör det! Man känner sig så fräsch och fri med kort hår.
   Nova gillade nog att riva mitt hår också 😂

 • Eva 12/02/2020 1:05am (4 år sen)

  Så himla snygg på dej lite roligt också förr jag klippte mej förra veckan i likadan frisyr

  • Caroline Eriksson 12/02/2020 3:48am (4 år sen)

   Tack snälla, och så kul att du också har klippt samma frisyr. Helt klart min favoritfrisyr jag någonsin haft. 🥰

 • Ella 12/02/2020 6:03pm (4 år sen)

  Sååå fint
  Min kille är frisör så klart ville han klippa mitt långa hår av och det lyckades han övertala mig med😁😁
  Så från midjelångt hår till kort kort pixie blev det en söndag kväll hemma😇
  Ångrar mig inte en sekund😍😍

  • Caroline Eriksson 12/02/2020 6:41pm (4 år sen)

   Åh, vad du är modig som gjorde en sån radikal förändring. Drömmen för en frissa att få klippa så långt hår till kort frisyr. ;) Och vad jag är glad att du gillade håret. Hade pixie frisyr en gång i tiden, och jag älskade den frisyren. 😍🥰

 • Ella 12/02/2020 7:27pm (4 år sen)

  Tack ja de va verkligen förändring😀
  Klipp pixie igen de skulle passa dig super fint✂️✂️👳

Skriv en kommentar