bloggheader6

Ny inredning och härliga färger

Skrivet av Caroline Eriksson 07.01.2019 | 2 Kommentarer

Till min stora lycka så städade jag och Fredrik ut julen redan första dagen av det här året. Missförstå mig inte, för jag tyckte det var otroligt mysigt att få in lite färger och värme i hemmet under julen. Men rött är inte min färg, och hur fin än en gran är, så barrar den något otroligt. 

 

Efter att ha kastat ut granen och sett stormen föra den till skogs (då slapp vi det problemet), så kändes vårt hem åter en gång ganska kalt och kallt (kanske för att vi var utan el). Vilken tur att jag då hade beställt hem fyra olika gardiner i olika färger från Jotex.

Idag anlände paketet till byn, och jag och Fredrik har bestämt oss för nya gardiner till hemmet.

 

interior jotex 07.01.2019 1

 

Det blev gult, som inte är fult. Tvärtom! Jag blir så glad av att se våra nya gardiner, som skimrar lite lite lite, och matchar till resten av husets detaljer i guld. 

Det var en himla tur att jag följde magkänslan och klickade hem dessa gula gardiner, eftersom ingen av de andra såg ut som de gjorde på internet. Inte för att dessa gula gjorde det heller (till exempel menade jotex att dessa är gröna, hehe), bara att skillnaden var att de här var snyggare i verkligheten.

 

interior jotex 07.01.2019 2

 

Det gula tar inte bara fram detaljer mässing och guld, utan lyfter även fram vår tapet vi har i köket, som har vass invävd i sig. 

 

interior jotex 07.01.2019 3

 

Tänk att det skulle ta nästan ett år innan vi fann de perfekta gardinerna till vardagsrummet. Det här med inredning måste väl få ta sin tid. Det är ju inte som så att inredning är ett billigt intresse.

 

interior jotex 07.01.2019 4

 

Vi ville ha en modern stil med inspiration av sjuttiotalet, och mycket återbruk och loppisfynd. Vi är en bra bit på vägen. Nästa mål är att hålla upp ögonen efter snygga ramar och rama in någon snygg tavla eller poster.

 

interior jotex 07.01.2019 5

 

Trots att vi bara är i början av januari nu, så börjar jag känna ett hopp om att det kanske någon vacker dag blir vår igen. Åtminstone lyckades våra nya gardiner ge mig samma vårkänslor som jag kan känna i april.

 

interior jotex 07.01.2019 7

 

Gardinerna var inte alls dyra, och sammanlagt betalade vi 33 euro för dessa nya gardiner. Det är såna här gånger man ska passa på att shoppa när det är REA, eftersom gardiner annars är ganska dyra.

 

interior jotex 07.01.2019 8

 

Här kommer jag att ha det riktigt bra nu, och njuta av de färger vi fått in i vårt hem.

Man blir så mycket gladare av färger, och gult sägs göra oss människor mer positiva, och kunna minska på nedstämdhet.

 

interior jotex 07.01.2019 9

 

Hoppas du får en alldeles underbar dag! Ta hand om dig.

 

Kommentarer

 • Julia Holmqvist 07/01/2019 3:00pm (4 år sen)

  Nämen oj så snyggt det blev! Riktigt vårigt och fräscht! :)

  • Caroline Eriksson 07/01/2019 3:05pm (4 år sen)

   Tack så hjärtligt mycket :) Det började nog kännas varmare i hemmet, bara med hjälp av lite färg.

 • Tekla 07/01/2019 7:07pm (4 år sen)

  Oj, vad roligt att ha hittat din blogg. Jag kom in hit i helgen och märkte snabbt att detta kommer att bli ett av mina favoritbloggar. Så roligt att läsa om ditt liv, dina höns och dina katter. :) Vill ju själv skaffa höns nu!

  • Caroline Eriksson 07/01/2019 7:25pm (4 år sen)

   Åh tack så hjärtligt mycket för den fina kommentaren. Så glad jag blir! :)
   Och ja! Skaffa höns. De är ett av de bästa besluten jag gjort i mitt liv.

Skriv en kommentar