bloggheader6

Ny matta

Skrivet av Caroline Eriksson 29.12.2015 | 0 Kommentarer

När jag, kärleken och våra vänner var till Sverige för några helger sen tillbaka fyndade jag mycket. Inom de närmsta dagarna kommer jag att visa upp lite av vad jag köpte, och idag är det en av mina favoriter som jag ska skriva om.

 

I vardagsrummet har vi haft en stor ryamatta, men efter att den fått vara ute på sommarbete för att lufta av sig så bestämde vi att inte ta in den igen. Ryamattor är ju mysiga men jestas vad de samlar på sig skräp! Dock kände jag att det blev lite tomt på golvet och har sista tiden hållit ögon och öron öppna för mattor. Men de är ju så dyra!

Om jag ska köpa ny inredning till hemmet vill jag att det ska vara förmånligt och kännas som ett fynd, så att man senare kan byta ut inredningen med gott samvete.

 

När vi var till grannlandet hade en av de första butikerna vi besökte ett otroligt erbjudande på trasmattor. En färgglad och fin matta för endast 100 kronor kunde jag inte gå hem utan. Tänkte dock inte så långt att det var flera timmar tills vi skulle tillbaka till båten och att jag skulle gå runt med mattan resten av shoppingen i stan. Men allt gick bra när jag och kärleken turades om att bära väskan med mattan i.

 

Katterna älskar mattan också, vilket är positivt.

IMG 8410

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar