bloggheader4

Nya regler på bloggen

Skrivet av Caroline Eriksson 05.02.2016 | 3 Kommentarer

Kategorier:

Hur du än väljer att leva ditt liv - det kommer alltid att finnas någon som kommer att döma dig och dina val. (som exempel) Väljer du att skaffa barn - då kan du räkna med att folk har sin åsikt om hur just du får en problemfri graviditet (och när barnet är ute så finns det alltid någon som förklarar hur du ska uppfostra ditt barn på rätt sätt). Väljer du att inte skaffa barn, eller som i mitt fall, vill ha endast ett barn - räkna med att det blir ramaskri. 

 

Som bloggare tänkte jag länge att alla ska få ha sin åsikt. Att det var min skyldighet att publicera alla kommentarer, vad det än stod. För sex år sen kunde jag få dagligen kommentarer om HUR jag kunde klä mig på ett visst sätt, VARFÖR jag som har tatueringar, får arbeta med barn (!!) och när det blev för mycket så stängde jag av funktionen att alla kommentarer skulle publiceras automatiskt. 

Saken är den att det kommer alltid att finnas någon som försöker hitta sätt att få utlopp för sin osäkerhet, negativitet och sina rädslor på dig. Hur gör man då? 

 

Igår var jag snäll länge och publicerade kommentarer på löpande band. Sen var plötsligt inte kommentarerna relevanta längre, utan mest handlade om hur dum jag och andra var. Att några, vissa i gymnasieåldern tycker att jag som 25 åring kan inget om livet (förlåt, jag ska ha utegångsförbud i sju dagar nu) och ändå fick med reklam om hur bra droger är, så tog jag kontrollen. 

 

 

Nya regler på min blogg:

- Jag kan inte göra alla nöjda, så är det bara. Och det är helt okej för mig.

- Man får ha sin åsikt och vara kritisk, det är ju en mänsklig rättighet, men håll dig saklig. 

- Alla kommentarer kommer inte att publiceras framöver. Speciellt inte om du menar att droger eller rasism är bra. Kan också informera er om att min "vän" från gårdagens blogginlägg är egentligen flera personer. Vissa av dem är i livet idag, några är inte.

- Alla ska försöka vara snälla mot varandra. Okej? Jag tolererar inte smutskastning och fula ord. 

 

 

Sanningen är att av alla mina läsare så är det endast 1% som inte tycker om mig eller det jag skriver, om man ser till kommentarerna. Det vore ju onödigt att lägga energi på den procenten, även om det är de som för stunden hörs mest, och därför det här är det enda blogginlägget ni får.

 

Det finns 99% härliga människor som vågar dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Och det är till er som jag vill säga tack. Tack för att ni är fina, snälla och fortsätt våga vara er själva. Det är ni som får mig att trycka på publicera. Låt ingen trycka ner er och ni kan räkna med att bli publicerade i kommentarsfältet i framtiden. 

 

Ljus och kärlek till er ALLA.

 

Som avslut ett citat:

"Most people need love and acceptance a lot more than they need advice."

- Bob Goff

 

IMG 9320

Kommentarer

 • pia 05/02/2016 2:23pm (4 år sen)

  Har man inget snällt att säga kan man lika bra va tyst! Följde med länge i kommentarerna igår, iddes själv inget skriva då jag inte vet nåt egentligen annat än jag tycker inte om droger.. Men när det går över i personliga påhopp bara för att alla inte delar samma åsikt är det inte längre ok.
  Hejjar på dig iaf!

  • Caroline Eriksson 05/02/2016 2:35pm (4 år sen)

   Tack för kommentaren. :) Ja, personliga påhopp gör ju ingen glad eller bidrar till något i en diskussion. Tog och tar inte åt mig, men ville ändå klargöra reglerna så inte folk tar illa upp i framtiden om och när jag väljer att avvisa vissa kommentarer. :)

 • Jessica 07/02/2016 6:50pm (4 år sen)

  Hej du är en sån stark person och glad, du är min idol om man får säja så :) Du skriver om bra saker och du kan få mig att tänka om när man läser dina inlägg. Skulle vara kul att träffa dig någon gång. Kram :)

 • Linda Holm 07/02/2016 9:17pm (4 år sen)

  Ja, sådär har jag också börjat tänka mer och mer.
  Alltid mellan varven kommer det kommentarer som kränker mig eller någon av mina vänner (som jag kanske skrivit om). Varför skulle man publicera sån.. ursäkta, skit? :D

  • Caroline Eriksson 08/02/2016 9:56am (4 år sen)

   Exakt :D Det är ju ändå ens egen blogg så varför skulle man låta andras negativitet ta upp ens kommentarsfält?

Skriv en kommentar