bloggheader4

Nya utekläder, otroliga fynd!

Skrivet av Caroline Eriksson 07.02.2019 | 1 Kommentarer

Kan inte minnas när jag senast köpte nya utekläder åt mig. Utedressen från 80-talet härstammar från Fredriks familj, och min vardagsjacka från H&M har aldrig varit varm. Nu har den dessutom varit sönder länge, efter att ha blivit flitigt använd i flera år, men har aldrig kommit mig för att köpa en ny jacka.

Så när Fredriks vinterjacka gick sönder igår, efter att ha blivit använd i tolv år (!!!), bestämde vi oss för att åka ut på shoppingtur idag och unna oss nya och fina utekläder.

 

7.2.2019 1

7.2.2019 2

Varma, snygga och sköna utekläder.

 

Tror inte jag någonsin ägt en så dyr och fin jacka som denna. Inte heller utebyxorna för den delen. När det kommer till kläder, så är märket det sista jag tittar på. Istället vill jag att kläderna ska vara så bekväma som möjligt, och hålla mig varm.

Idag lyckades jag hitta de perfekta kläderna åt mig, samtidigt som jag gjorde otroliga fynd vid Stadium Outlet.

 

Jackan är från märket Cross Sportswear, samma märke som Fredriks gamla jacka var ifrån. Förhoppningsvis kommer den här att hålla mig varm i många år. Den har massor av fickor, och är så varm att man inte behöver bry sig om att ha extra tröjor innanför.

Byxorna är Ski Industries, och är vattenavstötande och tydligen något "tre lagers foder", som skulle vara någon häftig uppfinning (enligt byxans lapp). Supersköna är de i alla fall.

 

7.2.2019 3

7.2.2019 4

Fredrik ba: "Fuck this shit. I'm going snowarbete."

 

Till helgen ska vi ut och köra snöskoter, och vi kommer att vara så stiliga både jag och Fredrik. Fredrik lyckades också fynda ny jacka och utebyxor, från märket Cross Sportswear. Jackan är exakt samma som min, bara i herrmodell, så nu matchar vi varandra så ingen tar miste på att vi är ett lyckligt kärlekspar. 

 

Fredriks kläder kostade sammanlagt 400 €. Han köpte dem för 149 €.

Mina kläder kostade sammanlagt 270 €. Jag köpte dem för 109 €.

 

Kommentarer

  • Pernilla 08/02/2019 10:17am (13 månader sen)

    Snyggt!!!! och vilket kap ni gjorde, sparade massor me $ där ju!

    • Caroline Eriksson 08/02/2019 11:18am (13 månader sen)

      Tack så hjärtligt mycket! Ja, det var nog riktiga kap. Så bekväm och varm jacka att jag bara vill vara utomhus nu. Tror det aldrig har hänt tidigare en vinter. :'D

Skriv en kommentar